Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Minibus linija E7 Borča

Borča dobija minibus liniju

u Vesti od

Od 29. oktobra 2012. biće produžena minibus linija E7, koja je ranije saobraćala od Petlovog brda do Pančevačkog mosta, sada saobraća do Borče.

Nadležni su produžili liniju E7 na osnovu izvršene analize rada u proteklom periodu i u skladu sa zahtevima putnika.

Na liniji E7 će saobraćati devet minibusa u intervalu od 20 minuta. Nameće se pitanje, koliko građana će biti u mogućnosti da se vozi minibusem? Cena karte je oko 200 dinara, što je skoro 2 puta skuplje od pojedinačne karte. Svakako se očekuje da će u špicu i prilikom većih zastoja i gužvi sigurno olakšati prevoz sugrađanima.

Naime, da se podsetimo “Direkcija za javni prevoz” je tokom 2007. uvela ekspresne minibus linije. Minibus ekspresne linije su uvedene radi pojačanja redovnim linijama gradskog saobraćajnog.

Zanimljivo:  Otvaranje Lidla izazvalo potpunu euforiju među sugrađanima

Prevoz minibuse se odvija radnim danima od 6.00 do 22.00 časa, nedeljom i državnim praznicima ne rade. Vozila su klimatizovana i plaća se pojedinačna karta koja se kupuje u vozilu.

Minibus linija E7 Borča Vozač u plavoj košulji – OPREZ
Ono na šta bi žitelji naselja na levoj obali Beograda trebali da obrate pažnju su upravo vožači na minibus liniji E7, jer su česte pritužbe na ponašanje istih. Pogledaj te neke od prigovora koje su izneli korisnici minibusa upravo na ovoj liniji.

Vaš Lobi

Red vožnje linije E7 / Borča – Petlovo brdo
Minibus linija E7 Borča

Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Vesti

Idi na Vrh