in

Padinska Skela i Glogonjski rit sutra bez vode

Nedavno su građani koji su priključeni na vodovod PKB-a bili skoro 24 sata bez vode zbog radova na pumpama za vodu i problema koji su nastali prilikom istih.

Veliki broj građana nam se obratio, stoga smo kontaktirali PKB Proizvodnju vode i pare i transport otpadnih voda kako bi saznali šta se događa sa snabdevanjem vode.

Međutim, ono što je važno jeste da smo uspeli da uspostavimo saradnju sa pomenutim sektorom PKB-a kako bi mogli da vas, naše sugrađane, blagovremenom obavestimo i informišemo o isključenjima vode.

Danas nam je stiglo prvo obaveštenje, da će usled izvođenja radova na postrojenju za preradu vode i planiranog isključenja električne energije, sutra 06. septembra 2017 godine, u periodu od 10.00 do 17.00 časova, biti obustavljena isporuka vode naseljima Padinska Skela i Glogonjski Rit.

PKB je zamolilio građane da blagovremeno obezbede rezervu vode za piće i osnovne potrebe, a mi im se zahvaljujemo što su nas obavestili.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Zaposlen sam u Imleku, radno mesto mi je između PKB-ovog i Imlekovog vodovoda ali nemam ništa sa njima. Činjenica je da je jako loša organizacija rada i da su isključivo krivi nadređeni. Ne momci koji rade u vodovodu, već njihov šef, zato što nije u stanju da organizuje radove u normalno vreme. Jednostavno, mnogo je zanimljivije sedeti i piti kafu nego uraditi svoj posao. Ako dođem do njegovog broja, podeliću ga ovde da možete svi da mu zahvalite, kao što ću i ja uraditi u lice sutra kad ga sretnem. Govedo obično.

Od jutros važi zimski red vožnje na linijama gradskog prevoza

Zakup stanova najpovoljniji u Borči i Krnjači