in

Ove godine „Ulica otvorenog srca“ u Borči na novoj lokaciji

Prethodnih godina manifestacija „Ulica otvorenog srca“ u Borči se održavala u ulici Bratstva i jedinstva, u delu od „Đurđenovca“ do „Panonije“, odnosno između raskrsnica sa ulicama Valjevskog odreda i Zrenjaninskog puta.

Međutim, ove godine „Ulica otvorenog srca“ se održava na novoj lokaciji, u istoj ulici od „Đurđenovca“ do OŠ „Jovan Ristić“, odnosno na delu između ulica Valjevskog odreda i Bele Bartoka. Kako bi vam bilo lakše, napravili smo mapu ispod.

Izmene u javnom gradsko saobraćaju tokom manifestacije

Zbog pomenute manifestacije biće izmena i trasama linija 85, 95, 96 i 105L u nedelju, 1. januara 2017. godine, u periodu od 9 do 14 časova.

U navedenom periodu menja se režim rada linije JGP-a, na sledeći način:

  • Vozila sa linije 85 i 96, u oba smera, saobraćaće: Bratstva i jedinstva – Valjevskog odreda – Ratnih vojnih invalida – terminus „Borča 3“
  • Vozila sa linije 95 i 105L, u oba smera, saobraćaće: Ivana Milutinovića – Valjevskog odreda – Ratnih vojnih invalida – terminus „Borča 3“.

Privremeno se ukudaju stajališta „Kombinatova“ i „ Bele Bartoka“, u oba smera, za sve linije i „Mihajla Šolohova“, u oba smera, za linije 95 i 105L.

Takođe se uspostavljaju privremena stajališta „Kombinatova“ u Ratnih vojnih invalida, u oba smera, neposredno po prelasku raskrsnice sa Valjevskog odreda.

Dok će na izmenjenom delu trase vozila će koristiti postojeća stajališta JGP-a.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Video nadzor i panik taster u svim školama na Paliluli

    Otvaranje Shoppi-ja, Borča, LOBI

    Novogodišnja žurka u Borči menja trasu linijama 85 i 96