Ove godine “Ulica otvorenog srca” u Borči na novoj lokaciji

u Vesti

Prethodnih godina manifestacija “Ulica otvorenog srca” u Borči se održavala u ulici Bratstva i jedinstva, u delu od “Đurđenovca” do “Panonije”, odnosno između raskrsnica sa ulicama Valjevskog odreda i Zrenjaninskog puta.

Međutim, ove godine “Ulica otvorenog srca” se održava na novoj lokaciji, u istoj ulici od “Đurđenovca” do OŠ “Jovan Ristić”, odnosno na delu između ulica Valjevskog odreda i Bele Bartoka. Kako bi vam bilo lakše, napravili smo mapu ispod.

Izmene u javnom gradsko saobraćaju tokom manifestacije

Zbog pomenute manifestacije biće izmena i trasama linija 85, 95, 96 i 105L u nedelju, 1. januara 2017. godine, u periodu od 9 do 14 časova.

U navedenom periodu menja se režim rada linije JGP-a, na sledeći način:

  • Vozila sa linije 85 i 96, u oba smera, saobraćaće: Bratstva i jedinstva – Valjevskog odreda – Ratnih vojnih invalida – terminus “Borča 3”
  • Vozila sa linije 95 i 105L, u oba smera, saobraćaće: Ivana Milutinovića – Valjevskog odreda – Ratnih vojnih invalida – terminus “Borča 3”.

Privremeno se ukudaju stajališta „Kombinatova“ i „ Bele Bartoka“, u oba smera, za sve linije i „Mihajla Šolohova“, u oba smera, za linije 95 i 105L.

Takođe se uspostavljaju privremena stajališta „Kombinatova“ u Ratnih vojnih invalida, u oba smera, neposredno po prelasku raskrsnice sa Valjevskog odreda.

Dok će na izmenjenom delu trase vozila će koristiti postojeća stajališta JGP-a.

Tags:

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Poslednje od Vesti

Idi na VRH