Novogodišnja žurka u Borči menja trasu linijama 85 i 96 - www.lobi-info.rs

Novogodišnja žurka u Borči menja trasu linijama 85 i 96

2 minuta za čitanje
Otvaranje Shoppi-ja, Borča, LOBI

Novogodiška žurka u Borči na platou tržnog centra „Shoppi“ na kojoj će pevati Nada Topčagić zatvara za saobraćaj ulicu Bratstva i jedinstva, na delu od Hopovske ka Zrenjaninskom putu.

Pomenut deo ulice će biti zatvoren za saobraćaj od subote 31.decembra 2016. od 21 časa do 1.januara 2017. godine do 3 časova posle ponoći.

Tokom dočeka Nove godine u Borči vozila javnog gradskog prevoza na linijama 85 i 96 će delimično izmeniti trasu.

Vozila sa linije 85 će u oba smera na delu od raskrsnice Ulice bratstva i jedinstva i Zrenjaninskog puta do raskrsnice Bratstva i jedinstva i Valjevskog odreda saobraćati sledećim ulicama: Zrenjaninskim putem, Ivana Milutinovića, Valjevskog odreda i dalje redovnim trasama.

Vozila sa linije 96 će u oba smera na delu od raskrsnice Ivana Milutinovića i Zrenjaninskog puta do raskrsnice Bratstva i jedinstva i Valjevskog odreda saobraćati sledećim ulicama: Zrenjaninskim putem, Ivana Milutinovića, Valjevskog odreda i dalje redovnim trasama. Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta.

Privremeno se ukidaju stajališta „Kosovopoljska“ za liniju 96 u oba smera, „Bratstva i jedinstva“ za liniju 96 u smeru ka Trgu Republike, „Zrenjaninski put“ za linije 85 i 96 u smeru ka Borči, „Drinske divizije“ i „Save Mrkalja“ za linije 85 i 96 u oba smera i „Borča raskršće“ za liniju 96 u smeru ka Borči.

Takođe će doći do izmene noćne linije 101N kroz Borču, koja će u smeru ka Zrenjaninskom putu saobraćati kao linije 85 u izmenjenom režimu.

Sutradan povodom održavanja „Ulice otvorenog srca” će takođe doći će do zatvaranja saobraćaja u ulici Bratstva i jedinstva – više o tome ovde.

Leave a Reply

Prethodna priča

Ove godine "Ulica otvorenog srca" u Borči na novoj lokaciji

Sledaća priča

BSK kažnjen sa tri boda i 200.000 dinara zbog nameštanja

Poslednje od Vesti