Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Otvaranje Idea Super u Borči 10. aprila 2014

Otvaranje supermarketa „Idea super” u Borči 10. aprila

u Vesti od
Tara – T2

Kompanija „Idea” nastavlja sa širenjem maloprodajnih objekata a ovog puta novu „Idea super” prodavnicu dobiće i građani leve obale Dunava. Otvaranje novog supermarketa „Idea super” u Borči je zvanično najavljeno za četvrtak 10. april.

Na Zrenjaninskom putu u Borči otvoriće se novi maloprodajni objekat „Idea super” koji, nadamo se, obećava pristupačne cene.

Da „Idea super” uskoro stiže na levu obalu Dunava svedoči i već postavljena reklama, kao i konkurs za izdavanje poslovnog prostora i konkurs radnih mesta.

Otvaranje Idea Super u Borči 10. aprila 2014 Otvaranje Idea Super u Borči 10. aprila 2014 Otvaranje Idea Super u Borči 10. aprila 2014

 Specijalne akcije i brojna iznenađenja

Kompanija „Idea je poznata po brojnim iznenađenjima i akcijskim sniženjima na dan otvaranja nove prodavnice. Besplatni kuponi, popusti, kao i besplatne kupovine za svakog 50. potrošača su samo neka iznenađenja koja potrošači mogu da očekuju.

Zanimljivo:  U subotu u Borči nestala naša sugrađanka Anica Dabović

Buduća „Idea” na Zrenjaninskom putu prostiraće se na 3.600 kvadratnih metara, imaće 5.600 kvadratnih metara parkinga i saobraćajnica. Moderno uređen objekat biće u skladu sa standardima svetskog ritejla i ponudiće bogat asortiman svakodnevno potrebnih namernica.

Povezane teme:

8 komentara

 1. Sta mislite dal’ bi se i u hrvatskoj obradovali da DIS otvori hipermarket u Zagrebu??????
  Ne bi niko usao ni da pogleda a kamoli kupi nesto
  Ajmo ljudi malo samopostovanja………
  Trebaju vam k+ proizvodi (kroacija +)

  • Otvaranje je 10. aprila, na dan kad je stvorena NDH pa izvolite proslavite ovce srpske . . .Baš tako Gorane , malo samopoštovanja !

   • Obojica ste u pravu, ali realno biste morali da bojkotujete 80% svega u Srbiji. Mi smo proklet narod, sve smo prodali Hrvatima, šakom i kapom im dozvoljavamo da posluju kod nas, a onda nam kriv đavo… Nema od ”bojkota” ništa…

    • Nismo MI prodali ništa , nego neki odozgo ! Riba uvek smrdi od glave, a čisti se od repa ?! Za mene nisu isti oni i ostali stranci-razlika je ogromna.

 2. Prestanite da idete u Ideju,prestanite da kupujete frikom,somboled,dijamant..Ne prodajte se za dinar dva manju cenu..Najurite hrvate iz srbije.. Njima smeta jedan natpis na cirilici a mi njih gadjamo parama sakom i kapom.. Jos oni nas tuze za genocid..

 3. Dajte decki nemojte piti primitivci, kaj ne bi dosli u Ideu mi smo sada EU i nasi standardi su daleko iznad vase razine. To je isto kak da ste otisli u Segedin kupiti samo ovu kvalitetu imate u svom gradu pred nogama!!

  • Pa momčino onda prodaj u EU svoje proizvode po tim visokim standardima. Naravno da ne možeš kad ne zadovoljavaš kriterije, a ni kod nas neće proći. Ima robe osim vaše koliko hoćeš, baš nemamo razloga da punimo vaše džepove.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Vesti

Idi na Vrh