Otvaranje supermarketa Idea Super u Borči 10. aprila

Otvaranje supermarketa „Idea super“ u Borči 10. aprila

1 minut za čitanje
8
Otvaranje Idea Super u Borči 10. aprila 2014
Otvaranje Idea Super u Borči 10. aprila 2014

Kompanija „Idea“ nastavlja sa širenjem maloprodajnih objekata a ovog puta novu „Idea super“ prodavnicu dobiće i građani leve obale Dunava. Otvaranje novog supermarketa „Idea super“ u Borči je zvanično najavljeno za četvrtak 10. april.

Na Zrenjaninskom putu u Borči otvoriće se novi maloprodajni objekat „Idea super“ koji, nadamo se, obećava pristupačne cene.

Da „Idea super“ uskoro stiže na levu obalu Dunava svedoči i već postavljena reklama, kao i konkurs za izdavanje poslovnog prostora i konkurs radnih mesta.

Otvaranje Idea Super u Borči 10. aprila 2014 Otvaranje Idea Super u Borči 10. aprila 2014 Otvaranje Idea Super u Borči 10. aprila 2014

 Specijalne akcije i brojna iznenađenja

Kompanija „Idea je poznata po brojnim iznenađenjima i akcijskim sniženjima na dan otvaranja nove prodavnice. Besplatni kuponi, popusti, kao i besplatne kupovine za svakog 50. potrošača su samo neka iznenađenja koja potrošači mogu da očekuju.

Buduća „Idea“ na Zrenjaninskom putu prostiraće se na 3.600 kvadratnih metara, imaće 5.600 kvadratnih metara parkinga i saobraćajnica. Moderno uređen objekat biće u skladu sa standardima svetskog ritejla i ponudiće bogat asortiman svakodnevno potrebnih namernica.

8 Comments

 1. Sta mislite dal’ bi se i u hrvatskoj obradovali da DIS otvori hipermarket u Zagrebu??????
  Ne bi niko usao ni da pogleda a kamoli kupi nesto
  Ajmo ljudi malo samopostovanja………
  Trebaju vam k+ proizvodi (kroacija +)

  • Otvaranje je 10. aprila, na dan kad je stvorena NDH pa izvolite proslavite ovce srpske . . .Baš tako Gorane , malo samopoštovanja !

   • Obojica ste u pravu, ali realno biste morali da bojkotujete 80% svega u Srbiji. Mi smo proklet narod, sve smo prodali Hrvatima, šakom i kapom im dozvoljavamo da posluju kod nas, a onda nam kriv đavo… Nema od “bojkota“ ništa…

    • Nismo MI prodali ništa , nego neki odozgo ! Riba uvek smrdi od glave, a čisti se od repa ?! Za mene nisu isti oni i ostali stranci-razlika je ogromna.

 2. Prestanite da idete u Ideju,prestanite da kupujete frikom,somboled,dijamant..Ne prodajte se za dinar dva manju cenu..Najurite hrvate iz srbije.. Njima smeta jedan natpis na cirilici a mi njih gadjamo parama sakom i kapom.. Jos oni nas tuze za genocid..

 3. Dajte decki nemojte piti primitivci, kaj ne bi dosli u Ideu mi smo sada EU i nasi standardi su daleko iznad vase razine. To je isto kak da ste otisli u Segedin kupiti samo ovu kvalitetu imate u svom gradu pred nogama!!

  • Pa momčino onda prodaj u EU svoje proizvode po tim visokim standardima. Naravno da ne možeš kad ne zadovoljavaš kriterije, a ni kod nas neće proći. Ima robe osim vaše koliko hoćeš, baš nemamo razloga da punimo vaše džepove.

Leave a Reply

Prethodna priča

Na Zrenjanincu povređen pešak. U Kotežu sudar

Izbeglički kamp u Krnjači
Sledaća priča

Zatvara se izbeglički kamp u Krnjači

Poslednje od Vesti