Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Na Zrenjanincu povređen pešak. U Kotežu sudar

u Hronika od
Tara – T2
  • Tokom noći dogodila su se dva saobraćajna udesa u kojima su povređene dve osobe – na Zrenjanincu kod Borče i na putu za Kotež, izjavila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

  • U udesu oko 22 h na Zrenjaninskom putu kod Borče došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je povređena žena (30) pešak. Prevezena je u KBC Zvezdara gde su konstatovane povrede potkolenice i kolena.

Na putu za Kotež oko 23 h u sudaru dva vozila povređen je muškarac starosti oko 58 godina. Prevezen je u Urgentni centar gde su mu konstatovane povrede stomaka i sumnja se da mu je pukla slezina, istakla je Nada Macura.

Pešaci i vozači, OPREZ!

Pre nekoliko dana takođe na Zrenjaninskom putu devojčica starosti oko 12 godina, pešak, zadobila je nagnječenje levog stopala. Zbrinuta je na licu mesta i transportovana u Institut za majku i dete.

Zanimljivo:  Juče 3 saobraćajke i četvoro povređenih na levoj obali

Zastitna ograda - Zrenjaninski put ( Putnik )

U Beogradu u proseku gine pet pešaka mesečno a nikakve mere za bezbednost istih se ne preduzimaju. Kompleten Zrenjaninski put od Padinske Skele do Pančevečkog mosta crna je tačka, dok je pretrčavanje istog samo jedan od razloga zbog kojih mnogi gube život.

Jezivi podatak kaže da su u prošloj godini u saobraćajnim nesrećama u našoj zemlji poginule 643 osobe a da je povređeno njih 18.444. Najviše su ginuli vozači i pešaci a zatim putnici u vozilima i biciklisti.

Uprkos brojnim apelima stručnih službi da vozači preduzmu sve mere zarad povećane bezbednosti broj saobraćajnih nesreća se ne smanjuje a broj žrtava se, nažalost, povećava. Zato savetujemo svim učesnicima u saobraćaju da obrate pažnju i poštuju saobraćajne propise.

Zanimljivo:  Anica iz Borče nestala pre 20 dana, još uvek nije pronađena

2 komentara

  1. A jedno mi nije jasno,swi ste toga swesni… zasto jednostawno nepostawite da pesacki prelaz bude kod autobuskih stanica… gde pesaci godinama prelaze ulicu,tj,pretrcawaju je.. a niko od pametnih da stawi prst na celo i da tako nesto izwedu. wec stawljate ogradu,bacanje para..i prawljenje debilizma..

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Hronika

Idi na Vrh