in

OPREZ: Ukradeni poklopci šahtova u Krnjači, pazite kuda hodate

kako smo saznali od sugrađana, na železničkoj stanici „Krnjača most“ ukradeni si poklopci šahtova. Ovo nažalost nije ništa novo na levoj obali, ali podsećamo sugrađane da vode računa i gledaju kuda idu.

Ovim su u opasnost dovedeni svi oni koji se nađu na železničkoj stanici budući da je dubina šahta prilično velika, te bi neko mogao ozbiljno da se povredi.

Posebno obratite pažnju u večernjim satima kako ne bi završili u nekom od šahtova.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Šahtovi treba da se obezbedjuju tako što se nanose komponenta mase koja lepi ivice i staviti katance.Nadležni treba da imaju isto tako obezbedjena sredstva koja skidaju tu masu i po potrebi da čiste i silaze u kanalizacione tunele.Za to treba da se pobrinu Nadležne institucije u Opštini Krnjača.APEL.

  2. Šahte i slivnike mogu slobodno da zalepe, kako Maja predlaze, jer ih nadlezni nikada ne ciste i koriste samo za nelegalne priključke.
    Prilično efikasno bilo bi i da prestanemo da krademo, da bacamo smeće gde stignemo, da prakiramo automobile na ono malo trotoara što ima i Krnjači. Na jedinom trotoaru koji su nadlezni napravili u ulici u kojoj je vrtić stanari uredno parkiraju svoja vozila jer su svoja dvorišta zauzeli kućama i pomoćnim objektima ili ih mrzi da otvaraju kapije. U naselju iza Metroa koje ima dovoljno parking mesta, takođe, su vozila uvek parkirana na trotoarima. Mada je i bolje što se ne može trotoarom jer u nešto može i da se ugazi.

„Kad narandža u Slance dođe“, besplatna premijera filma u CK „Vlada Divljan“

Leva obala najviše pogođena divljom gradnjom i bahatim investitorima