OPREZ: Ukradeni poklopci šahtova u Krnjači, pazite kuda hodate - www.lobi-info.rs

OPREZ: Ukradeni poklopci šahtova u Krnjači, pazite kuda hodate

1 minut za čitanje
2

kako smo saznali od sugrađana, na železničkoj stanici „Krnjača most“ ukradeni si poklopci šahtova. Ovo nažalost nije ništa novo na levoj obali, ali podsećamo sugrađane da vode računa i gledaju kuda idu.

Ovim su u opasnost dovedeni svi oni koji se nađu na železničkoj stanici budući da je dubina šahta prilično velika, te bi neko mogao ozbiljno da se povredi.

Posebno obratite pažnju u večernjim satima kako ne bi završili u nekom od šahtova.

2 Comments

  1. Šahtovi treba da se obezbedjuju tako što se nanose komponenta mase koja lepi ivice i staviti katance.Nadležni treba da imaju isto tako obezbedjena sredstva koja skidaju tu masu i po potrebi da čiste i silaze u kanalizacione tunele.Za to treba da se pobrinu Nadležne institucije u Opštini Krnjača.APEL.

  2. Šahte i slivnike mogu slobodno da zalepe, kako Maja predlaze, jer ih nadlezni nikada ne ciste i koriste samo za nelegalne priključke.
    Prilično efikasno bilo bi i da prestanemo da krademo, da bacamo smeće gde stignemo, da prakiramo automobile na ono malo trotoara što ima i Krnjači. Na jedinom trotoaru koji su nadlezni napravili u ulici u kojoj je vrtić stanari uredno parkiraju svoja vozila jer su svoja dvorišta zauzeli kućama i pomoćnim objektima ili ih mrzi da otvaraju kapije. U naselju iza Metroa koje ima dovoljno parking mesta, takođe, su vozila uvek parkirana na trotoarima. Mada je i bolje što se ne može trotoarom jer u nešto može i da se ugazi.

Leave a Reply

Prethodna priča

"Kad narandža u Slance dođe“, besplatna premijera filma u CK "Vlada Divljan"

Sledaća priča

Leva obala najviše pogođena divljom gradnjom i bahatim investitorima

Poslednje od Vesti