in

Oprez – danas nas očekuju nepogode sa gradom!

Meterolozi za danas predviđaju sunčano vreme a sredinom dana povremeno sa kišom i grmljavinom, a u pojedinim delovima grada Beograda najavljuju nepogode sa gradom.

U popodnevnim časovima, meterolozi su najavili nevreme koje će zahvatiti pojedine delove grada Beograda. Posle mestimično oblačnog i povremeno kišnog jutra, popodne nas očekuju nepogode sa kišom i gradom.

Jutarnja temperatura biće oko 22 stepena a najviša dnevna temperatura oko 30 stepeni.

Meterolozi za danas predviđaju sunčano vreme ali sredinom dana, povremeno sa kišom a u pojedinim delovima grada Beograda najavljujum nepogode sa gradom. U popodnevnim časovim meteorolozi su najavili nevreme koje će zahvatiti pojedine delove grada Beograda.  Posle mestimično oblačnog i povremeno kišnog jutra, popodne nas očekuju nepogode sa kišom i gradom. Auto-moto savez Srbije uputio je apel vozačima da povećaju opreznost na putevima pogotovo na deonici puta Borča-Kovilovo gde se odvijaju radovi  na petlji pa je poželjno da vozači obrate dodatnu pažnju. Pošto našu levu obalu Dunava nevreme gotovo nikad ne zaobilazi i ovog popodneva ne zaboravite kišobrane i  naoružajte se strpljenjem jer kiša uvek najavljuje kolaps u saobraćaju.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do ponedeljka (7. jula), u utorak prestanak padavina i postepeno razvedravanje. Od srede do nedelje u većini mesta pretežno sunčano. Temperatura do četvrtka u granicama prosečnih vrednosti, zatim u porastu.

Samo se u četvrtak uz lokalni razvoj oblačnosti, ponegde očekuju kratkotrajni pljusak i grmljavina, uglavnom u severnim krajevima.

Auto-moto savez Srbije uputio je apel vozačima da povećaju opreznost na putevima pogotovo na deonici puta Borča-Kovilovo, gde se odvijaju radovi na petlji pa je poželjno da vozači obrate dodatnu pažnju.

Pošto našu Levu obalu Dunava nevreme gotovo nikad ne zaobilazi, ni ovog popodneva ne zaboravite kišobrane i naoružajte se strpljenjem jer kiša uvek najavljuje kolaps u saobraćaju.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Potera saobraćajne policije za bahatim vozačima!

Potera saobraćajne policije za bahatim vozačima!

Grad nije doneo odluku o poskupljenju prevoza!

Grad nije doneo odluku o poskupljenju gradskog prevoza!