in

Potera saobraćajne policije za bahatim vozačima!

Potera saobraćajne policije za bahatim vozačima!
Potera saobraćajne policije za bahatim vozačima!

Saobraćajna policija pojačaće kontrolu na putevima tokom celog letnjeg perioda. Pored uobičajnih kontrola, uvodi se i dodatna helikopterska i motociklistička kontrola .

Saobraćajna policija pojačaće kotrolu na putevima Srbije jer je tokom godišnjih odmora zabeležen veliki protok vozila.

Saobraćajna policija će tokom celog letnjeg perioda obavljati pojačanu kontrolu na putevima jer se u tom periodu održavaju brojne manifestacije a uobičajena je pojačana frekvencija vozila u saobraćaju zbog sezone godišnjih odmora, izjavio je načelnik Uprave saobraćajne policije Vladimir Rebić.

Pored uobičajne kotrole, Rebić je najavio i dodatnu helikoptersku i motociklističku kontrolu zbog povećanja saobraćajnih udesa na putevima Srbije.

„Mi u svom delokrugu gledamo da predupredimo da ne dođe do saobrajnih nezgoda. Pozivamo i druge subjekte da se uključe u to jer ima dosta prostora da se stanje u toj oblasti unapredi, rekao je Rebić.

Crni bilans na putevima Srbije

Saobraćajne nesreće na putevima Srbije ne jenjavaju što svedoče i podaci iz Uprave saobraćajne policije koji kažu da je u jučerašnjem danu evidentirano 84 saobraćajna udesa, 45 osoba je povređeno a tri osobe su, nažalost, izgubile život.

Rebić napominje da su uzroci saobraćajnih nesreća često nedozvoljena brzina i psiho-fizičko stanje vozača i savetovao vozačima da na put kreću samo kada su odmorni i psiho-fizički spremni za putovanje.

On je rekao da se u svakoj saobraćajnoj policijskoj ispostavi obavlja analiza da li je u prethodnom periodu aktivnost saobraćajne policije bila adekvatna, a takođe se analizira da li su se vršile kontrola brzine i kontrola alkoholisanosti.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Na Lisičijem Jarku pilot zakucao avion

Na aerodromu Lisičji jarak pilot zakucao avion

Oprez – danas nas očekuju nepogode sa gradom!