in

Opet velika rupa kod crpne stanice u Borči (FOTO)

Prekjuče nas je kontaktirala sugrađanka iz Borče u vezi ogromne rupe u ulici JNA, kod Osnovne škole Stevan Sremac i Borčanskog groblja, odmah pored crpne stanice. 

Ovog puta je rupa manja nešto što je to bio slučaj pre 3 godine kada je propala cela raskrsnica o kojoj su svi mediji pisali nakon naše reportaže koju možete pročitati OVDE.

Naravno, juče smo kontaktirali smo JKP „Beograd put“ i „Beogradski vodovod i kanalizaciju“ i saznali da tog trenutka nije bilo prijava za ovaj problem. Još jednom smo se zapitali DA LI JE MOGUĆE DA NIKO NEĆE DA PRIJAVI PROBLEM? Ni odgovorni iz obližnjih ustanova koje smo gore naveli, kao ni građani koji žive u blizini!!!

Danas smo posetili pomenutu lokaciju i moramo pohvaliti nadležne jer su reagovali na našu prijavu i poslali čak pet ekipa BVK i jednu ekipi EDB. Očigledno će radovi potrajati nekoliko dana, a možda i nedelja s obzirom da se na ovoj lokaciji često dešava da Dunav pored vode povuče i pesak ispod ulice.

Trenutno je zatvoren pomenuti deo ulice JNA i moguće je proći samo oko škole, stoga savetujemo da obilazite ovaj deo, a ako već morate proći vozite pažljivije zbog dece.

Apelujemo na sve sugrađane da ukoliko primete neki problem da prijave nadležnima, a ne da čekaju da neko drugi reši problem za koji se ni ne zna da postoji!!!

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Није тачна информација да није било пријаве,радници ЈКП БВК који раде на тој станици су били у Борчи у редовном обиласку станица када се то догодило и реаговано је буквално после пар минута и постављена је заштитна ограда.

Obišli smo radove u Bele Bartoka u Borči (FOTO)

Sledeće godine proširenje vrtića “Kockica“ i “Cvrčak“ u Borči