in

Kolaps u Borči: Rupa progutala raskrsnicu (SLIKE)

Radovi na raskrsnici u Borči trajaće najmanje dve nedelje
Radovi na raskrsnici u Borči trajaće najmanje dve nedelje

U Borči kod OŠ „Stevan Sremac”, prema nezvaničnim informacijama, pukla je kanalizaciona cev koja je dovela do stvaranja velike rupe. Saobraćaj na samoj raskrsnici je u prekidu a bezbednost povećana stavljanjem metalne ograde.

Juče u prepodnevnim časovima na raskrsnici ulica JNA i Trg oslobođenja u Borči pukla je kanalizaciona cev. Raskrsnica je zatvorena za saobraćaj zbog propadanja asfalta i stvaranja velike rupe. Radi povećanja bezbednosti na svim prilazima raskrsnici postavljena je metalna ograda visine dva metra.

Radnici crpne stanice „Stara Borča“, koja se nalazi baš na raskrsnici obezbedili su teren ali sami ne mogu da saniraju problem jer nemaju potrebnu mehanizaciju, kao ni stručnost. Dodatni problem predstavlja i to što ne radi ni ulično osvetljenje.

Međutim, upozoravaju da se ispod velike rupe nalaze dva kolektora tako da problem mora hitno da se reši jer je pola Borče priključeno na pomenutu crpnu stanicu.

Sinoć smo kontaktirali JKP „Vodovod i kanalizacija” koji u tom momentu nije imao zabeleženu prijavu ali mi smo se postarali za to i iskreno se nadamo da će već danas ekipa izaći na teren i rešiti problem.

Takođe smo kontaktirali i „Beogradput” i prijavili problem a od njih smo dobili obećanje da će reagovati po hitnom postupku ali tek kada JKP „Vodovod i kanalizacija” završe svoj deo posla i odjave radove.

Prema njihovim rečima, danas će na lice mesta izaći inženjer zadužen za Palilulu kako bi procenio situaciju na pomenutoj raskrsnici.

Ekipa Lobija je u stalnom kontaktu sa svim nadležnim službama kako bi problem bio što pre saniran a raskrsnica bezbedna za sve učesnike u saobraćaju. Podsećamo da se u blizini raskrsnice nalaze osnovna škola i staro borčansko groblje.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. i kao po starom dobro isprobanom receptu i kad se posle par nedelja ovo bude iskopalo i nekako zakrpilo ovaj deo raskrsnice duuuuugo nece videti ono sto se nakad zvalo asfaltna baza a sada tanak sloj neceg crnog.

Borča i Krnjača bez struje

Krnjača i Kotež opet bez struje

Četnici sa Krima stižu u Kotež

Četnici sa Krima stižu u Kotež