in

Odnošenje kabastog smeća ovog vikenda

Ekipe Javnog komunalnog preduzeća „Gradska čistoća“ će tokom tekućeg vikenda besplatno odnositi kabasto smeće sa beogradskih ulica.

Kao što mnogi već i znaju, odlukom o održavanju čistoće predviđeno je da se svakog prvog vikenda u mesecu obavlja organizovano sakupljanje kabastog smeća.

Tog dana Beograđani koji imaju neupotrebljive kabaste stvari, stari nameštaj, aparate za domaćinstvo i slično treba da ih ostave kraj njima najbližih kontejnera, a ekipe „Gradske čistoće“ ga besplatno odnose.

Za najave odnošenja većih količina kabastog smeća telefoni za prijavljivanje istog za građane je 3314-131 i 2768-770, a za pravna lica 2782-132 i 2758-090.

Molimo ne bacajte smeće, LOBI

Po ko zna koji put molimo sugrađane da, za dobrobit i što lepši izgled naselja u kojima žive i koje dele sa drugima, poštuju planirane termine za iznošenje kabastog smeća kako se ne bi ružila okolina bez potrebnog razloga.

Posledice nemara prema životnoj okolini, a tu najviše mislimo na bacanje otpada od strane pojedinaca na neadekvatnim mestima, snosićemo svi koji smo svedoci svakodnevnog kršenja osnovnog ekološkog bontona.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Struja poskupela od 1. oktobra

    Romi iz Makiša, Resnika i Jabučkog rita prvi stanari u Ovči