Odnošenje kabastog smeća ovog vikenda - www.lobi-info.rs

Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Odnošenje kabastog smeća ovog vikenda

u Servisne informacije od
Cicak – Sve za skolu

Ekipe Javnog komunalnog preduzeća „Gradska čistoća“ će tokom tekućeg vikenda besplatno odnositi kabasto smeće sa beogradskih ulica.

Kao što mnogi već i znaju, odlukom o održavanju čistoće predviđeno je da se svakog prvog vikenda u mesecu obavlja organizovano sakupljanje kabastog smeća.

Tog dana Beograđani koji imaju neupotrebljive kabaste stvari, stari nameštaj, aparate za domaćinstvo i slično treba da ih ostave kraj njima najbližih kontejnera, a ekipe „Gradske čistoće“ ga besplatno odnose.

Za najave odnošenja većih količina kabastog smeća telefoni za prijavljivanje istog za građane je 3314-131 i 2768-770, a za pravna lica 2782-132 i 2758-090.

Molimo ne bacajte smeće, LOBI

Po ko zna koji put molimo sugrađane da, za dobrobit i što lepši izgled naselja u kojima žive i koje dele sa drugima, poštuju planirane termine za iznošenje kabastog smeća kako se ne bi ružila okolina bez potrebnog razloga.

  Naselja na Levoj Obali sutra bez struje

Posledice nemara prema životnoj okolini, a tu najviše mislimo na bacanje otpada od strane pojedinaca na neadekvatnim mestima, snosićemo svi koji smo svedoci svakodnevnog kršenja osnovnog ekološkog bontona.

Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Servisne informacije

Idi na Vrh