Odnošenje kabastog smeća ovog vikenda - www.lobi-info.rs

Odnošenje kabastog smeća ovog vikenda

1 minut za čitanje

Ekipe Javnog komunalnog preduzeća „Gradska čistoća“ će tokom tekućeg vikenda besplatno odnositi kabasto smeće sa beogradskih ulica.

Kao što mnogi već i znaju, odlukom o održavanju čistoće predviđeno je da se svakog prvog vikenda u mesecu obavlja organizovano sakupljanje kabastog smeća.

Tog dana Beograđani koji imaju neupotrebljive kabaste stvari, stari nameštaj, aparate za domaćinstvo i slično treba da ih ostave kraj njima najbližih kontejnera, a ekipe „Gradske čistoće“ ga besplatno odnose.

Za najave odnošenja većih količina kabastog smeća telefoni za prijavljivanje istog za građane je 3314-131 i 2768-770, a za pravna lica 2782-132 i 2758-090.

Molimo ne bacajte smeće, LOBI

Po ko zna koji put molimo sugrađane da, za dobrobit i što lepši izgled naselja u kojima žive i koje dele sa drugima, poštuju planirane termine za iznošenje kabastog smeća kako se ne bi ružila okolina bez potrebnog razloga.

Posledice nemara prema životnoj okolini, a tu najviše mislimo na bacanje otpada od strane pojedinaca na neadekvatnim mestima, snosićemo svi koji smo svedoci svakodnevnog kršenja osnovnog ekološkog bontona.

Ostavite odgovor

Prethodna priča

Struja poskupela od 1. oktobra

Sledaća priča

Romi iz Makiša, Resnika i Jabučkog rita prvi stanari u Ovči

Poslednje od Servisne informacije