Obrenovčani napustili sportsku halu u Padinskoj Skeli (VIDEO)

u Vesti od
Tara – T2

Prihvatni centar u sportskoj hali u Padinskoj Skeli, napustila je i poslednja grupa evakuisanih Obrenovčana. Na rastanku sa domaćinima, Obrenovčani su izrazili zahvalnost na odličnim uslovima, srdačnom prijemu i davanju podrške u najtežim trenucima.

Poslednja grupa od 25 evakuisanih Obrenovčana, danas je napustila sportsku halu u Padinskoj Skeli i vraća se u svoj rodni grad, u kasarnu pripremljenu za one čiji domovi još nisu sanirani.

Od 19. maja, kada je smešteno prvih 125 evakusanih građana, do danas, kroz halu je prošlo oko 200 stanovnika Obrenovca. Svi oni su zahvalni na srdačnom prijemu i odličnim uslovima.

Kada smo došli, primljeni smo raširenih ruku. Sve smo imali i ne ide mi se odavde, verujte mi, jer ne znam gde idem. Zahvaljujem se svima – volonterima, nadležnima i Padinskoj Skeli. Moja deca su ovde sve imala”, kaže uznemirena Slavica.

Zanimljivo:  Potrošači u Padinskoj Skeli danas bez vode zbog radova

– Posle odlaska ljudi, biće potrebno pet-šest dana kako bi se sportska hala dovela u funkciju za održavanje utakmica i treninga. Slede dezinfekcija i čišćenje i krećemo sa sportskim dešavanjima, kaže Branko Paunović.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.