in

Humanitarna „Trojka iz bloka“ stiže u Borču

Humanitarna „Trojka iz bloka“ stiže u Borču
Humanitarna „Trojka iz bloka“ stiže u Borču

Sportsko humanitarni turnir „Trojka iz bloka“ održaće se u Borči 21. juna na košarkaškom terenu OŠ „Jovan Ristić“ sa početkom u 12.30. Sva prikupljena sredstva biće donirana za saniranje šteta nastalih usled poplava.

I u našu Borču, već 21. juna, stiže sportsko-humanitarni projekat „Trojka iz bloka“ – projekat Humanitarne organizacije „Srbi za Srbe“.

Sam projektat sprovodi se kroz sportsku manifestaciju šutiranja trojki, koja za cilj ima okupljanje mladih ljudi, poznatih ličnosti, sponzora i donatora koji će finansijski podržati sproveđenje ciljeva u delo.

Procedura je da svaki učesnik šutira trojke sa tri pozicije, ima na raspolaganju pet lopti na svakoj poziciji i ukupno vreme od 40 sekundi. Deset šuteva sa najviše postignutih trojki plasira se u finale u kojem se, za ukupno vreme od jednog minuta, šutiria sa pet pozicija po pet lopti.

Humanitarna „Trojka iz bloka“ stiže u BorčuHumanitarna „Trojka iz bloka“ stiže u BorčuHumanitarna „Trojka iz bloka“ stiže u Borču

Pobednik osvaja pehar i nagradu, a prijave za učešće na samom turniru možete poslati na mejl adresu prijave@trojkaizbloka.org ili putem kontakt forme ispod.

[vfb id=’5′]

Sportsko-muzički i porodični dan

Organizacioni tim turnira potrudio se da 21. juna građanima leve obale Dunava priredi ne samo nadmetanje u šutiranju trojki, već pravi muzički spektakl.

Za zagarantovano odličnu atmosferu pobrinuće se sjajna hip-hop postava – Škabo, Grasshopper, Manda, Ukov, Ninna, Lcc, Rvg, Uncle Đžo, kao i DJ Voice koji će biti za miks-pultom tokom celog turnira.

Organizacioni tim turnira pozvao je sve učesnike da podrže humanitarni turnir, kao i sve sponzore, ukoliko doniraju iznos od minimum 7.000 dinara i donatore ukoliko doniraju iznos od, takođe, 7.000 dinara.

Uzmite učešće na turniru koji će biti održan u Borči na košarkaškom terenu OŠ „Jovan Ristić“ 21. juna u 12.30, da se u što većem broju okupimo i da zajedničkim snagama prikupimo što više finansijskih sredstava i na taj način pomognemo ugroženima!

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Obrenovčani napustili sportsku halu u Padinskoj Skeli (VIDEO)

    Letnji red vožnje od 23. juna

    Letnji red vožnje od 23. juna