in

Obezbeđen lek za našeg Miloša

Obezbeđen lek za našeg Miloša - 19.02.2014
Obezbeđen lek za našeg Miloša - 19.02.2014

Zahvaljujući humanitarnim koncertima opštine Palilula kao i žitelja leve obale Dunava Milošu Laliću je obezbeđen lek za akutnu leukemiju. S obzirom na činjenicu da se Miloš već tri godine bori sa opakom bolešću, akcija prikupljanja sredstava se i dalje nastavlja.

Osmogodišnji Miloš Lalić dobiće lek za lečenje akutne leukemije, koji je obezbeđen zahvaljujući opštini Palilula, Mesnoj zajednici Ovča, pojedinim udruženjima, firmama, žiteljima leve obale Dunava, kao i ostalim ljudima dobre volje i čistog srca.

Manifestacijom „Ulica otvorenog srca“ i humanitarnim brojem 2912 prikupljeno je 306.000 dinara čime je stvorena mogućnost za kupovinu leka za akutnu leukemiju.

Međutim, naš Miloš već tri godine vodi borbu sa bolešću i uprkos mnogim operacijama bolest se opet javila. Imao je dve operacije sa transplatacijom koštane srži od svog mlađeg brata Filipa.

Pomozimo Milošu Laliću čije srce zabrinuto udara a možda i boli, čije su nade i želje usmerene ka životu koji vode njegovi vršnjaci. Mi možemo da vratimo osmeh tamo gde mu je mesto. Zato nastavite sa donacijom sredstava i pomozite Milošu da živi.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Borča postaje opština nakon izgradnje mosta - 2014

    Borča postaje opština nakon izgradnje mosta

    Raste broj najugroženijeg stanovništva na Paliluli

    Raste broj najugroženijeg stanovništva na Paliluli