Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Nova jednosmerna ulica u Borči! Vozači, oprez!

u Vesti od
Bitolj – Restoran i kafana

Početkom godine nekoliko ulica u naseljima leve obale Dunava Borči i Krnjači postalo je jednosmerno. Pritužbe su stizale mahom od građana iz Borče o čemu smo pisali sredinom februara. Od skoro je uvedena još jedna jednosmerna ulica u Borči, ovaj put kod Osnovne škole „Stevan Sremac”.

Ovakav postupak Sekretarijata za saobraćaj, verujemo, umnogome je olakšao funkcionisanje saobraćaja oko ove osnovne škole u Borči a to najbolje znaju roditelji koji svoju decu dovode u školu i vraćaju iz nje.

Neretko se dešavalo da kad padnu kiša ili sneg, prolaz ulicama Trg oslobođenja i Branka Radičevića bude gotovo neizvodljiv.

Stoga je sada deo ulice Trg oslobođenja, koji prolazi pored glavnog ulaza u OŠ „Stevan Sremac” jednosmeran u smeru od Doma zdravlja.

  Sestre Moldovan osvojile bronzu u Nemačkoj

Za sada nema mnogo žalbu sigrađana na neugodne situacije koje ovde mogu imati ali mi svakako želimo da obavestimo one koji ne znaju da je došlo do promena u ovom delu Stare Borče zato što policija već piše kazne.

Kazna za vožnju jednosmernom ulicom može da iznosi od 6.000 do čak 20.000 din i još dva kaznena boda a ako pak vožnjom jednosmernom ulicom ugrozite nečiju bezbednost ili izazovete saobraćajnu nesreću, kazna može iznositi od 10.000 do 40.000 dinara, tri kaznena boda zatvor u trajanju od 45 dana.

Iskustvo sa početka godine pokazalo nam je da policija neće imati tolerancije prema vozačima koji „nisu znali” ili „nisu blagovremeno informisani” te vas, dragi sugrađani a posebno roditelji, obaveštavamo i upozoravamo na novu jednosmernu ulicu u Borči.

  Oglas za iznajmljivanje opreme pijace u Borči

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Vesti

Idi na Vrh