in

NIJE PRIORITET! 104-ka provela 8 sati na sred puta za Crvenku

Autobus na liniji 104, koji se pokvario juče oko podneva, osam sati je stajao na putu za Crvenku pre nego što su ga odšlepali jer kako kažu „nije prioritet“.

– Izašli smo kada se autobus pokvario, a vozač je ostao u njemu da čeka da neko dođe i odšlepa ga do pogona kako bi majstori popravili kvar. Autobus je ostao parkiran tako da zauzima gotovo dve saobraćajne trake, tako da vozači automobila moraju da ulaze u kanal da bi ga zaobišli. Nebezbedno je i zato što vozač nije propisno obeležio mesto gde je stao, odnosno nema trougula, tako da je samo pitanje momenta kada će se desiti neka saobraćajna nezgoda – rekla je revoltirana putnica.

Iz GSP-a su potvrdili da je autobus bio „parkiran“ zbog kvara na Putu za Crvenku od podneva. Da, da lepo ste pročitali parkiran.

Napomenuli su da su prioritet centralni delovi grada, gde ovakva situacija „može da stvori ozbiljne zastoje u saobraćaju“.

Autobus je odšlepan na popravku, ali tek posle više od osam sati što su i potvrdili iz pogona „Karaburma“.

Ovo znači da linija 104 nije išla do Crvenke čitavih 8 sati i da su sugrađani morali peške do svojih kuća.

Šta drugo reći osim SRAMOTA, najveće krševe šalju na linije koji počinju na 100, autobusi malo malo pa preskoče red vožnje, svakodnevne gužve jer je malo polazaka i na kraju doživesmo da se za šlepanje čeka 8 sati!? 

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Završen VI međunarodni Pesnički sabor u čast Svete Petke u Ovči

    Rukometaši se u Kovilovu pripremaju za Austriju i Sloveniju