in

Rukometaši se u Kovilovu pripremaju za Austriju i Sloveniju

Naši rukometaši nalaze se u Kovilovu, a selektor Nenad Peruničić već radi sa igračima, koji će imati i dve veoma važne provere. Prvu, 25. oktobra (19.30) sa Austrijom u Gracu, a drugu dva dana kasnije (17.00) sa Slovenijom u Mariboru.

Strateg Srbije radiće u Kovilovu sa 19 igrača: Vladimira Cuparu, Dejana Milosavljeva, Todora Jandrića (golmane), Nemanju i Vanju Ilića (leva krila), Mijajla Marsenića, Živana Pešića, Zorana Nikolića (pivotmeni), Bogdana Radivojevića, Strahinju Stankovića (desna krila), Nemanju Obradovića, Miljana Pušicu, Ivana Dimitrijevića, Nemanju Zelenovića, Nikolu Crnoglavca, Jovicu Nikolića, Stefana Vujića, Lazara Kukića i Aleksu Kolakovića (bekovi).

„Orlovi“ će imati priliku da osete teren u Gracu, gde će igrati na EP 2020. u grupi sa selekcijama: Belorusije, Crne Gore i Hrvatske.

Na nama je da se dobro spremimo i pokušamo da napravimo iskorak u odnosu na prethodna takmičenja. Prognozirati bilo šta je nezahvalno, kada god sam pokušavao, nisam pogađao – iskren je golman Vladimir Cupara.

Inače, sjajni čuvar mreže mađarskog Vesprema smatra da će provere dobro doći našoj selekciji:

Austrija i Slovenija su dobre reprezentacije. Rezultat nam nije u prvom planu, već uigravanje za ono što sledi na Evropskom prvenstvu.

Kako dodaje, igračima će poslužiti da vide „gde su posle nekoliko meseci pauze“, da se podsete nekih akcija, ali i da se druže i grade tim za predstojeće uspehe. 

Izvor: Novosti; Foto: N.P.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    NIJE PRIORITET! 104-ka provela 8 sati na sred puta za Crvenku

    Delovi Ovče danas će biti bez struje zbog planiranih radova