in

Neki marketi rade i do 16.00 časova, svuda ispred objekata redovi

Kada je policijski čas produžen na vremenski period od 17.00 časova do 05.00 časova ujutru, mnogi prodajni objekti su skratili svoje radno vreme do 15.00 časova. 

Nažalost, oni koju imaju radnu obavezu, najčešće rade do 15.00 časova, pa nisu uvek uspevali da se snabdeju.

Ipak kako saznajemo, mnoge radnje su u međuvremenu korigovale radno vreme i produžile ga, a mi prenosimo one za koje smo potvrdili da rade do 16.00 časova.

Prodajni objekti Maxi i Shop&Go rade do 16.00 časova. Isto važi i za Aman markete, a kako saznajemo i Shorty objekti su otvoreni do 16.00 časova.

Veliki marketi Roda i Lidl i dalje rade najkasnije do 15.00 časova.

U mnogim radnjama ograničen je broj kupaca koji istovremeno mogu da borave u prodajnom objektu. Zato su danas ispred svih prodajnih objekata sugrađani čekali u redovima. 

Većina sugrađana pridržava se preporuka, drže preporučeno odstojanje i nose zaštitne maske.

Preporučujemo da nabavke obavljate što ređe kako bi što manje vremena provodili van svojih domova i kako bi se stvarale što manje gužve.

Kako smo mogli videti u radnjama sada ima dovoljna svih osnovnih namirnica, pa i brašna koje je do pre par dana bilo skoro nemoguće naći.

Jedino što još uvek čekamo je da se u prodaji pojave veće količine kvasca, ali i ova situacija trebalo bi da bude rešena u toku sledećih nekoliko dana.

Podsećamo da pijace rade četvrtok, petkom i subotom.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Stariji od 65 ne mogu da napuštaju domove, evo kako teče isplata njihovih penzija

    Budi volonter i prijavi se ako želiš da pomogneš drugima