Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Nastavljena izgradnja kanalizacije u naselju Mali Zbeg - 04.09.2013

Nastavljena izgradnja kanalizacije u naselju Mali Zbeg

u Vesti od
Tara – T2

U naselju Mali Zbeg u Borči u toku je izgradnja kanalizacije u ulicama Milorada Arsenijevića i Kneza Alekse.

Reč je o nastavku izgradnje kanalizacione mreže u ovom naselju prema tehničkoj dokumentaciji koju je, na predlog opštine Palilula, izradilo JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Do sada je urađena kanalizaciona mreža duga 6.670 metara, na koju je priključeno oko 70 posto domaćinstava.

Za desetak dana očekuje se početak radova i u ulicama Ljube Nenadovića i Mokrogorskoj. Ostale će se raditi prema redosledu i tehničkoj dokumentaciji koju je opština Palilula dostavila Direkciji za izgradnju grada Beograda i zavisno od raspoloživih sredstava.

Na spisku ulica za koje je kompletirana tehnička dokumentacija nalaze se i Ljubomira Klerića, Lafontenova, Braće Mrnjavčević, Pala Telekija, Andreja Saharova, Dimitrija Ruvarca, Golubićka, Boška Jugovića, Iriškog venca i Mite Stajića II.

Zanimljivo:  Firentinska katedrala u holu osnovne škole "Stevan Sremac"

Nadamo se da će uskoro sve ulice u naselju Mali Zbeg imati kanalizaciju i da će napokon živeti u 21. veku.

Povezane teme:

4 komentara

  1. a ulica Hanpijesacka?nje nema nigde na spisku svega 50 metara asvalta i svega 6 kuca bez kanalizacije,u pitanju je prva ulica paralelno sa zrenjanimskim putem-slepa ulica,molim nadlezne da mi odgovore,unapred hvala

  2. DAL ONAJ KO DAJE INFORMACIJE O IZGRADNJU KANALIZACIJE ZNA GDE JE ULICA MILORADA ARSENIJEVICA A KOJA SE ULICA SAD RADI TREBA PROVERITI PA ONDA DATI INFORMACIJE HVALA NA DOBRU INFORMACIJU.

  3. Sta je sa odgovor na moje pitanje ulica Milorada Arsenijevica i dalje se ne radi kanalizacija a vi ste dali u javnost da je vec uradena dal ce i kad ce HVALA.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Vesti

Idi na Vrh