Nastavljena izgradnja kanalizacije u naselju Mali Zbeg - 04.09.2013

Nastavljena izgradnja kanalizacije u naselju Mali Zbeg

u Vesti

U naselju Mali Zbeg u Borči u toku je izgradnja kanalizacije u ulicama Milorada Arsenijevića i Kneza Alekse.

Reč je o nastavku izgradnje kanalizacione mreže u ovom naselju prema tehničkoj dokumentaciji koju je, na predlog opštine Palilula, izradilo JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Do sada je urađena kanalizaciona mreža duga 6.670 metara, na koju je priključeno oko 70 posto domaćinstava.

Za desetak dana očekuje se početak radova i u ulicama Ljube Nenadovića i Mokrogorskoj. Ostale će se raditi prema redosledu i tehničkoj dokumentaciji koju je opština Palilula dostavila Direkciji za izgradnju grada Beograda i zavisno od raspoloživih sredstava.

Na spisku ulica za koje je kompletirana tehnička dokumentacija nalaze se i Ljubomira Klerića, Lafontenova, Braće Mrnjavčević, Pala Telekija, Andreja Saharova, Dimitrija Ruvarca, Golubićka, Boška Jugovića, Iriškog venca i Mite Stajića II.

Nadamo se da će uskoro sve ulice u naselju Mali Zbeg imati kanalizaciju i da će napokon živeti u 21. veku.

4 Comments

  1. a ulica Hanpijesacka?nje nema nigde na spisku svega 50 metara asvalta i svega 6 kuca bez kanalizacije,u pitanju je prva ulica paralelno sa zrenjanimskim putem-slepa ulica,molim nadlezne da mi odgovore,unapred hvala

  2. Sta je sa odgovor na moje pitanje ulica Milorada Arsenijevica i dalje se ne radi kanalizacija a vi ste dali u javnost da je vec uradena dal ce i kad ce HVALA.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Poslednje od Vesti

Idi na VRH