in

Najzad započeta sanacija rupe u ulici Bratstva i jedinstva

Rano jutros, konačno je započeta sanacija rupe u ulici Bratstva i jedinstva u Borči, zbog koje su trase linija 96 i 85 preusmerene još od početka avgusta. Da podsetimo, na ovoj lokaciji asfalt se „otvara“ već drugi put od sanacije ove ulice.

Mesec dana, koliko su autobusi na linijama preusmereni, čekali smo ponovnu sanaciju asfalta kod tržnog centra Shoppi u nadi da će se stanje konačno vratiti u normalu. Od kada je urađena rekonstrukcija ove ulice, dva puta se u asfaltu otvarala rupa.

Imali smo priliku da se uverimo da su jutros na ovu lokaciju izašle ekipe, kako Beogradskog vodovoda, tako i preduzeća Elita Cop, koje su i prethodnog puta radile na sanaciji.

Ekipe Vodovoda

Prema nezvaničnim informacijama, čekalo se mesec dana kako bi ekipe stručnjaka ova dva preduzeća, ovoga puta pronašle rešenje koje nas neće ponovo dovesti u istu situaciju.

Izgleda da ipak nećemo dobiti fontanu na ovom mestu kako su neki od sugrađana u šali priželjkivali. Nemamo informaciju o tome koliko će radovi trajati, ali se nadamo da će problem ovoga puta biti trajno saniran. 

Stanovnici ovog dela Borče, moći će uskoro normalno da koriste linije 96 i 85, a dok traju radovi trudite se da zaobiđete ovaj deo ulice Bratstva i jedinstva kako se ne bi starale gužve.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Saobraćaj jutros pojačanog intenziteta, ali bez većih zastoja

Krimi komedija „Nemilosrdni plišani“ stigla je u bioskope