in

Krimi komedija „Nemilosrdni plišani“ stigla je u bioskope

Nemilosrdni plišani su mnogo toga: krimić o istrazi zagonetnog ubistva, priča o prijateljstvu i partnerstvu dvoje policajaca, o različitostima i njihovom prihvatanju, o iskupljenju osramoćenog junaka. Ali film sigurno nije za decu, ni u kom pogledu.

Ovo je razularena letnja komedija za odrasle koja prikazuje kako se lutke ponašaju iza zatvorenih vrata, kad u blizini nema dece. U filmu nastupaju zvezde Melissa Mccarthy, Maya Rudolph, Joel Mchale i Elizabeth Banks, kao i lutke Miskreant lutkarske kuće Henson Alternative.

S pričom smeštenom u Los Anđeles, „Nemilosrdni plišani“ istražuju svet u kom pored ljudi žive i rade lutke. Poput nas, i lutke imaju različite osobine, zanimanja, interese i poroke.

Iako žive zajedno s ljudima, lutke se još uvek smatraju građanima drugog reda i suočavaju se s diskriminacijom, predrasudama i nasiljem dok pokušavaju pronaći svoje mesto u svetu i da žive sa što više dostojanstva.

Nemilosrdni plišani

U središtu priče je narušen odnos između Melisse McCarthy kao detektivke Connie Edwards, mentalno nestabilne veteranke koja pokušava da se nosi sa svojom zavisnošću o šećeru, i Billa Barretta kao Phila Phillipsa, njenog bivšeg osramoćenog partnera-lutke.

Jednom davno bili su zvezde i ponos svog odeljenja, sve do skandala nakon kojeg je Phillips izgubio posao. Sad je privatni detektiv koji zastupa interese lutaka u gradu anđela. Nakon što je nekoliko glumaca iz The Happytime Gang – omiljenog dečjeg programa iz 90-tih – ubijeno, Edwards i Phillips moraju udružiti snage kako bi pronašli serijskog ubicu.

Film je od 30. avgusta u bioskopima u distribuciji Blitz filma.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Najzad započeta sanacija rupe u ulici Bratstva i jedinstva

Jutros povremene gužve u saobraćaju na levoj obali