in

Na Tašu počinje sezona kupanja na otvorenim bazenima

Sezona kupanja na otvorenim bazenima Sportsko rekreativnog centra „Tašmajdan“ počinje u petak, 15. juna i trajaće do 31. avgusta 2018. godine. U naredna dva i po meseca, posetioci će moći da uživaju na bazenima svakog dana od 10 do 19 časova.

Cene karata su iste kao i prethodne godine: pojedinačna dnevna ulaznica je 300 dinara, dok je popodnevna karta, za kupače koji dođu posle 16 sati, 200 dinara. Za decu do dve godine ulaz je besplatan, a za mališane od dva do sedam godina ulaznica je 100 dinara.

Sreda će i ove letnje sezone biti školski dan, kada će učenici osnovnih i srednjih škola imati besplatan ulaz uz đačku knjižicu. SRC „Tašmajdan“ omogućio je i kupovinu mesečnih karata za otvorene bazene sa popustima, naročito za đake i studente.

Termin za noćno kupanje ove sezone produžen je za sat vremena. Kada vremenski uslovi to dozvole, posetioci će moći da uživaju u plivanju i dobroj muzici od 21 do 24 sata, a cena ulaznice je 400 dinara.

U SRC „Tašmajdan“ očekuju uspešnu sezonu, koju će, prema najavama meteorologa, pratiti veoma toplo leto, sa velikim brojem tropskih dana i noći.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Mimaks na novoj lokaciji u Borči, a tim povodom i VELIKI popust za kupce

    Zavladala panika zbog navodnog zagađenja vode u Beogradu