Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Mimaks na novoj lokaciji u Borči, a tim povodom i VELIKI popust za kupce

u Preporuka od
Tara – T2

Građevinska sezona je u punom jeku, kreće se u nove pohode na uređenje kupatila, kuhinja, soba, terasa, poslovnih prostora i lokala takođe.

Prostor koji se najčešće renovira je kupatilo, a ono iako je malo često zahteva obiman posao koji izuzetno naporan za sve ukućane.

Stariji kažu da su se mnogi brakovi raspali zbog renoviranja kupatila.

Upravo zbog toga, većina se odlučuje da to famozno renoviranje obavi u letnjem periodu, jer su dani su duži, deca na raspustu i sve može lepo da se „provetri“.

Jedno od najboljih mesta gde možete kupiti sve za vaše kupatilo na levoj obali je salon Mimaks Kupatila, koji uspešno posluje već 15 godina.

Zanimljivo:  Lokalni "mangup" u Borči "pozajmio" i provozao policijski automobil (VIDEO)

Usluge isporuke i njihove profesionalne montaže su niže nego za druge delove grada jer je za njih leva obala u prvoj zoni.

Zato je važno da znate da su Mimaks Kupatila na novoj adresi u Borči. Nova radnja je u ulici Bratstva i Jedinstva 97, kod stajališta “Kombinatova” na kojoj staju autobusi na linijama 85, 95. 96 i 105L u smeru ka gradu a nedaleko od stare radnje na Đurđenovcu.

Povodom otvaranja nove radnje za sve sugrađane su pripremili velika iznenadjenja i tokom otvaranje poklanjaju do 30% popusta i ono će trajati od 15.juna do 18.juna 2018. godine.

Budite brzi, iskoristite pomenut popust i uštedite!


Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Preporuka

Idi na Vrh