in

Mimaks na novoj lokaciji u Borči, a tim povodom i VELIKI popust za kupce

Građevinska sezona je u punom jeku, kreće se u nove pohode na uređenje kupatila, kuhinja, soba, terasa, poslovnih prostora i lokala takođe.

Prostor koji se najčešće renovira je kupatilo, a ono iako je malo često zahteva obiman posao koji izuzetno naporan za sve ukućane.

Stariji kažu da su se mnogi brakovi raspali zbog renoviranja kupatila.

Upravo zbog toga, većina se odlučuje da to famozno renoviranje obavi u letnjem periodu, jer su dani su duži, deca na raspustu i sve može lepo da se „provetri“.

Jedno od najboljih mesta gde možete kupiti sve za vaše kupatilo na levoj obali je salon Mimaks Kupatila, koji uspešno posluje već 15 godina.

Usluge isporuke i njihove profesionalne montaže su niže nego za druge delove grada jer je za njih leva obala u prvoj zoni.

Zato je važno da znate da su Mimaks Kupatila na novoj adresi u Borči. Nova radnja je u ulici Bratstva i Jedinstva 97, kod stajališta „Kombinatova“ na kojoj staju autobusi na linijama 85, 95. 96 i 105L u smeru ka gradu a nedaleko od stare radnje na Đurđenovcu.

Povodom otvaranja nove radnje za sve sugrađane su pripremili velika iznenadjenja i tokom otvaranje poklanjaju do 30% popusta i ono će trajati od 15.juna do 18.juna 2018. godine.

Budite brzi, iskoristite pomenut popust i uštedite!

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Sudar dva autobusa na Zrenjaninskom putu

    Na Tašu počinje sezona kupanja na otvorenim bazenima