in

Na alkotestu palo 120 vozača. Pljuštale kazne. Neki upućeni u zatvor

Na alkotestu palo 120 vozača, pljuštale kazne ali i zatvor u Padinskoj Skeli otvorio vrata!
Na alkotestu palo 120 vozača, pljuštale kazne ali i zatvor u Padinskoj Skeli otvorio vrata!

Saobraćajna policija u subotu uveće, sprovela je akciju na ulicama Beograda, gde je na alkotestu palo čak 120 vozača. Neslavni rekord vozio je sa 2,25 promila alkohola, napisano je mnogo kazni a neki su upućeni i u zatvor u Padinskoj Skeli.

Saobraćajna policija opet je krenula u borbu protiv alkohola za volanom i nesavesnih vozača, te je u subotu sprovedena prva akcija na ulicama Beograda.

Nedozvoljenu količinu alkohola u krvi, tokom akcije saobraćajne policije, imalo je oko 120 vozača. Njih 20-ak, sa više od 1,2 promila alkohola, odvedeno je u policijske stanice na trežnjenje, pisane su prekršajne prijave a neko je pola kazne platio već na licu mesta.

Zvezda večeri“ bio je vozač koji je uhvaćen kod Plavog mosta na Voždovcu sa 2,25 promila alkohola, koji je odveden u policijsku stanicu na trežnjenje.

Oko 100 vozača imalo je više od 0,5 promila alkohola. Za volanom je bio i vozač koji nikad nije položio vozački ispit ali i vozač kojem je dozvola istekla pre 13 godina.

Posle privođenja, kod dežurnog sudije za prekršaje, obojica, pošto nisu imala novca da plate kaznu, upućena su u zatvor u Padinskoj Skeli.

Policijski punktovi postavljeni su na najfrekfentnijim saobraćajnicama i akcija se nastavlja.

Ova akcija prvenstveno je usmerena prema učesnicima u saobraćaju koji konzumiraju alkohol. U narednom periodu akcije će biti konstantne a sa ciljem povećanja nivoa bezbednosti na putevima“, kažu u saobraćajnoj policiji.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Vidovdanski turnir 2013 - III kolo - Borča - Trofej Vidovdana

    Počinje 22. Vidovdanski turnir u malom fudbalu

    Majka napastvovane devojčice iz Koteža: Vozač GSP je moju ćerku uhvatio za grudi, jedva mu je pobegla!