Majka napastvovane devojčice iz Koteža: Vozač GSP je moju ćerku uhvatio za grudi, jedva mu je pobegla! - www.lobi-info.rs

Majka napastvovane devojčice iz Koteža: Vozač GSP je moju ćerku uhvatio za grudi, jedva mu je pobegla!

3 minuta za čitanje
1
Majka napastvovane devojčice iz Koteža: Vozač GSP je moju ćerku uhvatio za grudi, jedva mu je pobegla!

Zlata Borovac iz Koteža, čiju je ćerku od 11 godina u četvrtak seksualno napao, K.B. ogorčeno priča svoju ispovest, razačarana u policiju, njihov neizlazak na teren. “Ovo je strašno! Pa zar ne smem nigde da pustim decu? Kako da ih sačuvam kad toliko bolesnika hoda ulicama”- kaže Zlata.

“Ćerka od 11 godina kući mi je došla sva uplakana jer ju je usred bela dana napao pedofil!Vraćala se iz škole i zaustavio ju je poznanik iz kraja, tu iz Koteža, zagrlio je, uhvatio za grudi i rekao: „Kakve lepe grudi imaš.“Ona se brzo istrgla iz njegovih ruku i počela da trči do kuće. Došla je sva uplakana, jedva mi je ispričala šta je bilo, drhtala je sva u suzama” – počinje svoju ispovest majka napastvovane devojčice za Kurir.

Roditelji su odmah pozvali i obavestili policiju koja je uzela izjave ali policija nije reagovala niti izašla na teren.

Čim mi je Kristina ispričala šta se desilo, muž i ja smo ga prijavili policiji. Uzeli su nam izjave, rekli smo sve što znamo o tom čoveku – da radi u GSP kao vozač na liniji 43, objasnili smo im i gde živi, sve što je potrebno, ali niko nije izašao na teren. Obećali su nam da će sutradan doći patrola sa opštine Palilula, da im pokažemo gde napadač živi i da će ga privesti, ali juče su nam se javili i rekli da će ga pozvati na razgovor u stanicu”- prića Zlata.

“Kako da sačuvam svoje dete?!”

Zlata kaže da je Kotež bio mirno naselje, a sad pedofili, kriminalci i narkomani šetaju slobodno ulicom.

Ovo je strašno! Pa zar ne smem nigde da pustim decu? Kako da ih sačuvam kad toliko bolesnika hoda ulicama. Sad Kristinu moram da vodim u školu jer se plaši sama. Rekla mi je: „Mama, ja više nigde ne smem da izlazim, mnogo sam se uplašila

Drugu četvorogodišnju čerku pedofil ljubio u usta

Prošle godine, Zlatinu četvorogodišnju ćerku, Bajram Jovanović namamio je pomoću lizalica i žvaka iza prodavnice da bi je potom pipkao i dugo ljubio.

pedofil-devojcica-zvake-hapsenje-kurir-foto-marina-lopicic-01

Kako je sve zabeležila sigurnosna kamera iza prodavnice, roditelji pozvali su policiju koja je uhapsila pedofila a kasnije Prvo osnovno tužilaštvo ga osudilo na dve i po godine zatvora.

1 Comment

  1. Romska posla, njenu decu stalno spopadaju pedofili samo mi nike jasno ako se udaju sa 12 godina, sa 13 radjaju decu kako onda.ti roditelji ne.idu u zatvor? Policija je upoznata sa njihovim probemima, i nije istina da nisu reagovali, bile su patrole na licu mesta a vinovnik je pronadjen i upucen mu je poziv kod inspektora za maloletnike.

Leave a Reply

Na alkotestu palo 120 vozača, pljuštale kazne ali i zatvor u Padinskoj Skeli otvorio vrata!
Prethodna priča

Na alkotestu palo 120 vozača. Pljuštale kazne. Neki upućeni u zatvor

Borča Kotež,Krnjača i Vrbovski bez struje
Sledaća priča

Bez struje Borča, Kotež, Krnjača i Vrbovski

Poslednje od Hronika