Majka napastvovane devojčice iz Koteža: Vozač GSP je moju ćerku uhvatio za grudi, jedva mu je pobegla!

u Hronika od
Tara – T2

Zlata Borovac iz Koteža, čiju je ćerku od 11 godina u četvrtak seksualno napao, K.B. ogorčeno priča svoju ispovest, razačarana u policiju, njihov neizlazak na teren. “Ovo je strašno! Pa zar ne smem nigde da pustim decu? Kako da ih sačuvam kad toliko bolesnika hoda ulicama”- kaže Zlata.

“Ćerka od 11 godina kući mi je došla sva uplakana jer ju je usred bela dana napao pedofil!Vraćala se iz škole i zaustavio ju je poznanik iz kraja, tu iz Koteža, zagrlio je, uhvatio za grudi i rekao: „Kakve lepe grudi imaš.“Ona se brzo istrgla iz njegovih ruku i počela da trči do kuće. Došla je sva uplakana, jedva mi je ispričala šta je bilo, drhtala je sva u suzama” – počinje svoju ispovest majka napastvovane devojčice za Kurir.

Roditelji su odmah pozvali i obavestili policiju koja je uzela izjave ali policija nije reagovala niti izašla na teren.

Zanimljivo:  Da li ga prepoznajete? Pretpostavlja se da je pljačkao žene i na levoj obali

Čim mi je Kristina ispričala šta se desilo, muž i ja smo ga prijavili policiji. Uzeli su nam izjave, rekli smo sve što znamo o tom čoveku – da radi u GSP kao vozač na liniji 43, objasnili smo im i gde živi, sve što je potrebno, ali niko nije izašao na teren. Obećali su nam da će sutradan doći patrola sa opštine Palilula, da im pokažemo gde napadač živi i da će ga privesti, ali juče su nam se javili i rekli da će ga pozvati na razgovor u stanicu”- prića Zlata.

“Kako da sačuvam svoje dete?!”

Zlata kaže da je Kotež bio mirno naselje, a sad pedofili, kriminalci i narkomani šetaju slobodno ulicom.

Zanimljivo:  Ubistvo u Borči, ženu koja je stradala juče zapravo ubio muž

Ovo je strašno! Pa zar ne smem nigde da pustim decu? Kako da ih sačuvam kad toliko bolesnika hoda ulicama. Sad Kristinu moram da vodim u školu jer se plaši sama. Rekla mi je: „Mama, ja više nigde ne smem da izlazim, mnogo sam se uplašila

Drugu četvorogodišnju čerku pedofil ljubio u usta

Prošle godine, Zlatinu četvorogodišnju ćerku, Bajram Jovanović namamio je pomoću lizalica i žvaka iza prodavnice da bi je potom pipkao i dugo ljubio.

pedofil-devojcica-zvake-hapsenje-kurir-foto-marina-lopicic-01

Kako je sve zabeležila sigurnosna kamera iza prodavnice, roditelji pozvali su policiju koja je uhapsila pedofila a kasnije Prvo osnovno tužilaštvo ga osudilo na dve i po godine zatvora.

1 komentar

  1. Romska posla, njenu decu stalno spopadaju pedofili samo mi nike jasno ako se udaju sa 12 godina, sa 13 radjaju decu kako onda.ti roditelji ne.idu u zatvor? Policija je upoznata sa njihovim probemima, i nije istina da nisu reagovali, bile su patrole na licu mesta a vinovnik je pronadjen i upucen mu je poziv kod inspektora za maloletnike.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.