in

Počinje 22. Vidovdanski turnir u malom fudbalu

Vidovdanski turnir 2013 - III kolo - Borča - Trofej Vidovdana
Vidovdanski turnir 2013 - III kolo - Borča - Trofej Vidovdana

Tradicionalni turnir u malom fudbalu, 22. po redu, stiže na radost mnogih kvalifikovaniih igrača željnih igre i druženja, kao i na radost posetilaca koji će uživati u odličnom fudbalu. Ova manifestacija, jedna od najstarijih u Srbiji, poznata je po igračima i majstorima fudbala koji se bore za prelazni pehar, dar lista „Sport“, pružajući posetiocima nezaboravan fudbal, druženje i dobru zabavu.

„Trofej Vidovdana“ važi za jednu od najstarijih i najmasovnijih manifestacija malog fudbala u Srbiji, poznat po brojnosti učesnika i posetilaca. Za proteklu 21 godinu trajanja turnira, svoje umeće pokazali su i dokazali mnogi majstori malog fudbala, čak i reprezentativci velikog i malog fudbala, pa ne sumnjamo da će tako biti i ove godine.

Juče smo prisustvovali žrebu koji je održan u sali MZ Nova Borča. Na turniru učestvuju 24 ekipe podeljene u šest grupa. Turnir će se igrati svakog dana, počev od danas 14. juna od 19 do 22 h u Borči (Centar III) na terenu za male sportove „Vidovdan“.

trofej-vidovdana-vidovdanski-turnir-borca-2014-zreb-01
Prvog dana turnira na programu su sledeće utakmice:
19.00 Dobar znak – Brka bar
19.45 Staklo Savić – Samo vas gledamo
20.30 Auto keš – Chipsy
21.15 Kafana Zora – Tvrd orah

Dragi naši sugrađani i ljubitelji fudbala, pozivamo vas da posetite ovaj tradicionalni turnir i uživate u čarima najpopularnijeg sporta na svetu.

Takođe, pozivamo sve učesnike da nam pruže odličnu zabavu, dobre poteze, lepe golove i ferplej, a mi ćemo vam uzvratiti navijanjem i dobrim raspoloženjem.

Srećno i neka najbolji pobedi!

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Osnovci od danas na raspustu, osmaci se spremaju za završni ispit!

    Osnovci od danas na raspustu. Osmaci se spremaju za završni ispit

    Na alkotestu palo 120 vozača, pljuštale kazne ali i zatvor u Padinskoj Skeli otvorio vrata!

    Na alkotestu palo 120 vozača. Pljuštale kazne. Neki upućeni u zatvor