Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Most Zemun – Borča: Najnoviji snimak iz vazduha

u Vesti od
Tara – T2

Radovi na mostu Zemun – Borča napreduju ali ne morate da čekate kraj 2014. godine da biste se upoznali sa njim. Ovaj put Vas vodimo kroz novu, kratku avanturu letenja sa pogledom na naš most, našu budućnost, začinjenu lepom prirodnom panoramom leve obale Dunava.

Prošle godine ekipa blog/portala „Lobi” poletela je sa aerodroma „Lisičji jarak” i snimila kako izgleda novi Most Zemun – Borča, kuda prolazi magistrala koja se proteže između Borče i Kovilova, kako izgleda petlja na Zrenjaninskom putu i gde se tačno nalazi kinesko naselje kraj Dunava uz predivnu panoramu Beograda.

Sada Vam prikazujemo kako trenutno izgleda Kineski most iz aviona (februar 2014.), odnosno kako trenutno izgleda most sa pristupnim putevima i petljama. Vežite se i polećemo…

Zanimljivo:  Donete izmene zakona, uskoro lakša legalizacija za sugrađane koji imaju manje kvadrature

Rok za završetak mosta Zemun – Borča i pristupnih saobraćajnica, odnosno deonice od Novosadskog puta (Zemun) do Zrenjaninskog puta (Borča), do kraja je ove godine (27. decembar 2014.).

Iskreno se nadamo da će most biti gotov na vreme i da ćemo njegovo otvaranje proslaviti jednom dobrom pešačkom turom i nadom za novim sutra bez gužvi, kašnjenja i nervoze.

Do tada, uživajte u ovoj kratkoj avanturi letenja i razgledanja mosta Zemun – Borča i podelite utiske sa svojim prijateljima.

Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Vesti

Idi na Vrh