in

Most Zemun – Borča: Najnoviji snimak iz vazduha

Radovi na mostu Zemun – Borča napreduju ali ne morate da čekate kraj 2014. godine da biste se upoznali sa njim. Ovaj put Vas vodimo kroz novu, kratku avanturu letenja sa pogledom na naš most, našu budućnost, začinjenu lepom prirodnom panoramom leve obale Dunava.

Prošle godine ekipa blog/portala „Lobi“ poletela je sa aerodroma „Lisičji jarak“ i snimila kako izgleda novi Most Zemun – Borča, kuda prolazi magistrala koja se proteže između Borče i Kovilova, kako izgleda petlja na Zrenjaninskom putu i gde se tačno nalazi kinesko naselje kraj Dunava uz predivnu panoramu Beograda.

Sada Vam prikazujemo kako trenutno izgleda Kineski most iz aviona (februar 2014.), odnosno kako trenutno izgleda most sa pristupnim putevima i petljama. Vežite se i polećemo…

Rok za završetak mosta Zemun – Borča i pristupnih saobraćajnica, odnosno deonice od Novosadskog puta (Zemun) do Zrenjaninskog puta (Borča), do kraja je ove godine (27. decembar 2014.).

Iskreno se nadamo da će most biti gotov na vreme i da ćemo njegovo otvaranje proslaviti jednom dobrom pešačkom turom i nadom za novim sutra bez gužvi, kašnjenja i nervoze.

Do tada, uživajte u ovoj kratkoj avanturi letenja i razgledanja mosta Zemun – Borča i podelite utiske sa svojim prijateljima.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Veći računi za vodu zbog neočitavanja vodomera - 14.02.2014

    Veći računi za vodu zbog neočitavanja vodomera

    Zastitna ograda - Zrenjaninski put ( Putnik )

    Postavlja se ograda za pešake kod „Putnika“