in

Ministarstvo zdravlja pokrenulo portal za one koji sumnjaju da su zaraženi

Od danas će svi oni koji budu posumnjali da su zaraženi korona virusom moći da urade online test samoprocene simptoma, čiji će rezultati biti prosleđeni lekarima, a koji je kreiralo Ministarstvo zdravlja.

Test samoprocene nalazi se na adresi www.e-zdravlje.gov.rs a rezultati će automatski biti prosleđeni na radne liste ambulanata COVID-19, koje su formirane u Domovima zdravlja širom Srbije.

Ovaj portal omogućava da popunite samoprocenu, na infekciju virusom COVID-19 na osnovu koje ćete dobiti preporuke za dalje postupanje i direktnu elektronsku komunikaciju sa ambulantama.

Da bi ste pristupili funkcijama portala potrebna je prijava i registracija koju je moguće izvršiti na jedan od sledećih načina:

 • Prijava preko podataka sa kartice zdravstvenog osiguranja
 • Registracija naloga i prijava preko portala eZdravlje – odabirom opcije „Otvori nalog“
 • Prijava preko eID.gov.rs, jedinstvenog državnog sistema za autentikaciju građana u svim sistemima eUprave

Prijava preko podataka sa kartice zdravstvenog osiguranja omogućava pristup funkcijama portala eZdravlje, koje se tiču samo COVID-19 samoprocene i komunikacije sa Respiratornim ambulantama.

Ova vrsta registracije sasvim je dovoljna za građane koji sumnjaju da su zaraženi virusom i žele da procene svoje simptome putem upitmnika.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

  namirnice

  Da li dezinfikovati kupljene namirnice ?

  bg filharmonija

  Onlajn sezona petkom Beogradske Filharmonije i audio sreda