in

LOBI u emisiji „Beograd za početnike“

LOBI u emisiji Beograd za početnike 22.11.2014
LOBI u emisiji Beograd za početnike 22.11.2014

U ponedeljak 17. novembra sastali smo se sa Smiljanom Popov, autorkom emisije „Beograd za početnike“, ispred najstarije crkve na levoj obali i napravili sjajnu reportažu.

Nakon naših reportaža o istoriji Borče, oslobođenju Borče kao i nesvakidašnjim slikama Borče iz Drugog svetskog rata, autorka emisije Smiljana Popov izrazila je želju da svim Beograđanima pruži informacije koje nisu znali o svom glavnom gradu. Dok smo šetali, ćaskali i razovarali, iskoristili smo prililiku da pored vas, naših vernih čitalaca, i drugima prikažemo i predstavimo levu obalu u što boljem svetlu.

U avgustu smo imali fantastično gostovanje u Beogradskoj hronici a sada još jedno, ovoga puta u „Beogradu za početnike“, zato pogledajte i recite nam da li vam se sviđa (od 08.24).

Emisija „Beograd za početnike“ vodi vas kroz fenomenologiju beogradske svakodnevnice. Emisija traga kako za izgubljenim vremenom Beograda za kojim uzdišemo i rado ga se sećamo, tako i za onim boljim, savesnijim, kosmopolitskijim, beljim i zelenijim Beogradom koji bi takav mogao da postane ako bismo ga svi malo bolje pazili.

Naravno, i ovog puta se zahvaljujemo divnoj urednici emisije „Beograd za početnike“ Smiljani Popov, kao i svima ostalima koji rade na pomenutoj emisiji.

Želimo da se zahvalimo i vama, svojim čitaocima, jer da vas nema, naša priča ne bi imala smisla.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Đilas obećava akcije, direktor PKB-a demantuje

    Kinezi hoće da kupe PKB a prodaja protivustavna

    SPECIJAL iz vazduha: Vrhunske slike novog mosta od našeg prijatelja iz Kine