in

Linija 102 juče nije saobraćala gotovo čitavog dana!

Sugrađani iz Vrbovskog, Dunavca i Besnog Foka,  juče nisu uspeli da stignu tamo gde su krenuli. Najgore su prošli učenici i đaci jer nisu mogli da stignu do škole.

Naime, autobuska linija 102, na relaciji Padinska skela – Vrbovski nije funkcionisala skoro tokom celog dana!

Linija je bila u prekidu još od 11.00 časova, zbog klizavice i kvara vozila, što su potvrdili i dispečeri GSP “Beograd”.

Ono što je nas šokiralo je objašnjenje iz GSP, da su tražili rezervno vozilo, koje bi prevezlo punike na liniji 102, ali da ga nije bilo u garaži!

Foto: Blic

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Pa jos negde ide ta 102 ka a ne samo Dunavac Vrbovski i Besni Fok… Ljudi a sta je sa nas tridesetak koji živimo na Sirokoj Gredi pominje li nas ko? Niko nije dolazio da cisti led je na putu,rupe na putu kaobda su bombe padale ne može kola da prodju a kamoli autobusi kad se ode kod nadleznih kazu nismo prioritet pa mi nikada necemo biti prioritet… Kad god pada kisa, sneg, malo jaci vetar ili magla zavisi od vozaca ali ne voze do nas, usput da napomenem da ima 3,5 km do Padinske da je neosvetljeno i da ima puno divljih zivotinja pa da nije bas bezbedno pre svega zenama i deci da idu pesaka… Obratite malo paznju i na nas znamo mi da ne spadamo u gradjane ni stotog reda al smo ipak od krvi i mesa kao i ostatak… Pozdrav

Roditelji oprezno, na levoj obali ulice do škola i vrtića i dalje pod ledom!

Zaobiđite Takovsku, saobraćaj je potpuno obustavljen zbog bezbednosti sugrađana