Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Krnjača pod vodom. Građani se sami snalaze

u Vesti od

Gotovo sve ulice u Krnjači su pod vodom, situacija je katastrofalna a građani prepušteni sami sebi. Nakon brojnih poziva upućenih nadležnim službama za vanredne situacije, niko se nije odazvao što je građane primoralo na zatvaranje ulice.

Ulica Partizanski blok potpuno je parilasana i zatvorena od strane građana. Bujica vode je na ulici, u kućama, kao i u dvorištima. Građani pokušavaju sami da reše problem i izađu iz ove kritične situacije.

Svi stanovnici su na ulici u gumenim čizmama i džakovima sa peskom, pokušavaju da zaustave vodenu stihiju.

Zvao sam sve nadležne službe za vanredne situacije i svi me prebacuju sa jednog broja na drugi a niko da pomogne. Čak sam i kontejnerima zatvorio ulicu radi predostrožnosti dok mi, komšije, ne rešimo problem“, kaže Jovanovski koji živi u Partizanskom bloku

Krnjača - Poplava - 15.05.2014 Krnjača - Poplava - 15.05.2014 Krnjača - Poplava - 15.05.2014

i dodaje da je prava sreća što komšija vatrogasac poseduje pumpu za izbacivanje vode, ali i nakon osam sati rada ni ona nije uspela da sanira problem.

Pumpa radi već osam sati ali bezuspešno. Pravo da vam kažem, nisam kivan na nadležne jer smo mi sami krivi što zakopavamo kanale, ali sam itekako kivan na vlast jer smo platili legalizaciju a susrećemo se sa problemom koji nije svojstven za 21. vek“, dodaje naš sugrađanin.

U Kotežu je i Pakračka ulica koja je potopljena i neprohodna ne samo za pešake i bicikliste, već i za automobile. Podsećanja radi, pre tačno godinu dana lobirali smo da se pomenuta ulica sredi ali je vlast tada bila slepa a nadležne službe bez nadležnosti.

Kotež - Pakračka - Poplava - 15.05.2014 Kotež - Pakračka - Poplava - 15.05.2014Kotež - Pakračka - Poplava - 15.05.2014

Kotež - Pakračka - Poplava - 15.05.2014 Kotež - Pakračka - Poplava - 15.05.2014 Kotež - Pakračka - Poplava - 15.05.2014

Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Poslednje iz Vesti

Idi na Vrh