in

Kotežani se spremaju na protest zbog problema sa linijom 43

Problemi sa neredovnošću linija gradskog prevoza koje voze sugrađane leve obale nastavljaju se, a sugrađani su sa pravom ljuti.

Sugrađani više ne mogu da se pouzdaju u istaknuti red vožnje ni na jednoj od linija. Polasci vozila izostaju, vozila kasne, isključuju se iz saobraćaja, a sugrađani čekaju u nedogled.

Kotežani se zato ponovo spremaju da se pobune i to tako što će organizovati zvaničan protest kako bi naterali nadležne da se na liniji 43 poštuje red vožnje.

Drage komšije, ima nas već skoro 100 spremnih da izađemo na protest vezan za neredovnost naše 43ke. – stoji u saopštenju UG Kotež

Kako dodaju u svom saopštenju, UG Kotež će kontaktirati Predsednika opštine Palilula, Direkciju za javni saobraćaj, kao i GSP, sa molbom da se red vožnje odmah dovede u redovno stanje.

Ako se naša molba ne usliši do četvrtka 08. avgusta, mi ćemo pozvati medije na protest tokom vikenda – stoji u ovoj objavi

Protest će, kako kažu, biti zvaničan, organizovan u skladu sa Zakonom i prijavljen Policiji kao protestni skup.

Ovo udruženje pozvalo je građane Koteža da podrže ovaj protest i da se jave udruženju sa svojim idejama.

Napominjemo, da i sva ostala naselja i sve druge linije gradskog prevoza imaju isti problem. Sugrađani iz svih naselja su kivni, a nadležni već dugo vremena ne reaguju.

Nadamo se da će trud Kotežana dati rezultate i da će nam svima biti primer kako da se izborimo za redovan gradski prevoz.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Sinoć u Borči iz autobusa dim, putnici napustili vozilo (VIDEO)

    Nastavlja se postavljanje razdelne ograde na obilaznici