in

Koncerti u Shoppi-u blokirali Borču (FOTO)

Otvaranje Shoppi-ja, Borča, LOBI

Kao što smo i pretpostavili otvaranje šoping centra Shoppi u Borči izazvalo je veliku pažnju i privuklo veliki broj posetilaca. U tom delu Borče je ogromna gužva i ko može treba da ga izbegne.

Putovanje od groblja Zbeg do Shoppi-a traje nekih 20-ak minuta u koloni.

Nepropisno parkirani automobili na sve strane, na zelenim površinama, trotoarima itd. Prodavci slatkiša i balona ispred Shoppi-a i muzika koja se prolama kroz Borču. Ukratko haos na sve strane.

Ljudi više ne obraćaju pažnju da li idu po trotoaru, kolovozu ili travnjaku, bitno je da idu tamo gde su se zaputili. Samo se nadamo da do kraja dana neko neće nastradati. U autobusima je takođe velika gužva (do Shoppi-a naravno).

Nadamo se da je ova situacija takva jer je danas otvaranje i koncert i da će se situacija narednih dana normalizovati što se odvijanja saobraćaja tiče.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. U ovakvim situacijama se vidi kakav svet zivi u Beogradu, dosli ko zna odakle i sada su veci Beogradjani od onih rodjenih ovde. Zato volim Beograd kada su praznici, svi ti Beogradjani odu kucama i grad prodise pa i zamirise lepse.

  2. Vracao sam se s posla iz Zemuna u vreme pred koncert,85-ica puna,jedva sam usao kod saobracajne skole.U autobusu grupa klinaca,17,18 godina .Prvi put dolaze u Borcu(zbog koncerta).Slusam njihov razgovor i nazivaju Borcu selom a kasnije saznajem iz njihovog razgovora da su iz naselja 13.maj.Sišao sam kod stanice Pretok i peske do Tare(tu negde i stanujem)Ipak je trebalo da se naprave bolji pristupni putevi na ulazu u Borcu sa Zemunske strane.

Otvoren Shoppi Retail Park u Borči (VIDEO)

Gužva na Zrenjanincu zbog lančanog „čukanja“