in

Otvoren Shoppi Retail Park u Borči (VIDEO)

Danas je naša leva obala Dunava dobila prvi tržni centar jer je otvoren Shoppi Retail Park u Borči, a Beograd je postao bogatiji za još jedan.

Svečanom otvaranju su prisustvovali direktor MPC Properties-a, Thomas H. Villadsen, i gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

Shoppi Retail Park u Borči sa svojih više od 13.000 kvadratnih metara teži da bude omiljena destinacija za kupovinu za sve potrošače leve obale Dunava.

– Izgradnja, odnosno otvaranje prvog modernog trgovačkog centra u Borči – Shoppi Retail Parka vidljivi je znak da cela leva obala Dunava napreduje, te da se reafirmiše i kao centar trgovine. Ostvarena je izuzetno dobra i kvalitetna saradnja između različitih nadležnih službi u okviru gradske vlasti i investitora, MPC Properties-a. Za Borču je izuzetno važno što je u retail parku posao našlo više od 500 naših sugrađana – rekao je gradonačelnik Siniša Mali.

otvoren-shoppi-2016-01
Ukupna vrednost investicije u novi tržni centar iznosi oko 15 miliona evra.

– Shoppi Retail Park u Borči je izgrađen u rekordnom roku. Za sedam meseci, od postavljanja kamena temeljca došli smo do svečanog otvaranja. Posebno nam je drago što se danas možemo pohvaliti informacijom da je Shoppi Retail Park u Borči 100 odsto izdat, da ga karakteriše odlična ponuda brendova, što samo potvrđuje njegov značaj i poslovni potencijal za ovaj deo grada. On predstavlja investiciju vrednu svake pažnje, kako na finansijskom planu, tako i na planu razvoja lokalne zajednice. Zahvaljujem se gradonačelniku Beograda, kao i svim institucijama gradske uprave na izuzetnoj saradnji i podršci u procesu dobijanja svih potrebnih dozvola – izjavio je direktor MPC Properties-a Thomas H. Villadsen.

Sve prodavnice imaju direktan ulaz sa centralnog parkinga koji ima kapacitet za više od 350 vozila.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Lepo je,leva obala je stvarno dobila jedno kvalitetno mesto za shoping i okupljanje ali ima i odredjenih nedostataka,,npr.3 radnje kozmetickih preparata Lil,Jasmin,DM…pa isto toliko prodavnica sportske opreme itd,a recimo ja danas nisam imao gde da razmenim evre da bi nesto pazario..u svakom slucaju lepo a zakupci lokala ce se menjati uskoro…

Dan kada je Borča oslobođena u Drugom svetskom ratu (FOTO)

Otvaranje Shoppi-ja, Borča, LOBI

Koncerti u Shoppi-u blokirali Borču (FOTO)