in

Komunalna policija kontroliše red na pijacama leve obale

Komunalna policija kontroliše red na pijacama leve obale
Komunalna policija kontroliše red na pijacama leve obale

Za vreme predstojećih praznika, Komunalna policija će obavljati pojačanu kontrolu komunalnog reda u okolini pijaca na levoj obali Dunava. Cilj kontrole jeste sprečavanje ulične nedozvoljene prodaje robe.

Beogradska komunalna policija, pored redovnih komunalnih poslova, za vreme predstojećih praznika obavljaće pojačanu kontrolu kako bi sprečila prodaju priotehničkih sredstava kao i nezakonitu uličnu prodaju robe nepoznatog porekla. Od početka praznika na ulicama je nađeno i privremeno oduzeto, oko 7.000 komada pirotehničkih sredstava.

Ali, Komunalna policija će biti fokusirana i na sprečavanje drugih komunalnih problema kao što su stvaranje nečistoće na javnim površinama, nepropisno parkiranje vozila.

Komunalna policija kontroliše red na pijacama leve obalePočetkom oktobra Komunalna policijaje počistila nelegalnu prodaju oko pijace u Borči i napisala  preprodavcima potvrde za oduzimanje robe. Tako da pijaca u ulici Save Mrkalja, će najverovatnije i ovog puta biti prioritet Komunalne policije jer se nelegalna prodaja vrši na improvizovanim tezgama i kutijama duž prometne ulice za saobraćaj.

Takođe, dotična ulica je poznata po nepropisno parkiranim automobilima, svakodnevnim gužvama ,po uličnoj prodaji tako da možda praznike dočekamo bez kraljeva ulične prodaje i komunalnog nereda.

Komunalna policija je pozvala sve građame da prijave komunalni problem besplatnim pozivom na broj telefona “Beokom servisa” 0800-100-011 i 309-00-07. Pozvala građane da se aktiviraju u rešavanju komunalnih problema svoga kraja kako bi se očuvala lepša slika grada.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. …poštovani komunalni policajci vaš rad bi imao nekog smisla kada to nebi bio lov na preprodavce već lov na prljavštinu, deponije smeća, malo edukativnog rada sa stanovnicima leve obale kako bi nam pomogli da dobijemo kontejnere za smeće, naučili pojedine gradjane da se djubre ne iznosi iz svoje kuće da bi se bacilo pred tudjim vratima, itd. stoga molim Lobi kao hobi da organizuje jednu izložbu najružnijih slika iz našeg okruženja koju mi stanovnici leve obale možemo da snimamo i šaljemo, pozdrav za drugove komunalce

Ulica otvorenog srca 2014 - Borča

Humanost leve obale na delu – „Ulica otvorenog srca“

Stanovici Ovčanskog Sebeša blokirali prugu

Stanovnici Ovčanskog Sebeša blokirali prugu