in

Kartica „Tri plus“ donosi popuste i pogodnosti za porodice sa troje i više dece

dav

Roditelji sa troje ili više dece, od kojih je barem jedno maloletno, od petka 5. juna, moći će na šalterima opština da se prijave za kartice koje će im omogućiti brojne popuste i pogodnosti pri kupovini ili plaćanju računa.

Ove kartice za popuste realizovaće se u okviru projekta „Tri plus”. Na ovaj način će porodice sa troje i više dece godišnje u kućnom budžetu moći da uštede između 300 i 500 evra.

Zainteresovani treba da se jave na šalter opštine na kojoj su prijavljeni, gde će potpisati izjavu i uneti neophodne podatke. Kartice će im biti isporučene u narednih desetak dana.

Očekujemo da će 35.000 porodica u Beogradu biti korisnici ovog programa, te da će im biti od velike koristi. Zato pozivamo sve roditelje sa troje i više dece, kao i privredne subjekte, da se priključe ovoj akciji. Važno je napomenuti da oni koji se ne prijave tokom prvih sedam dana, mogu to da učine tokom čitave godine – istakla je Tanja Popović.

Porodice će moći da ostvare brojne pogodnosti kod svih privrednih subjekata koji su već deo projekta, ali i onih koji tek treba da pristupe ovoj akciji.

U toku je potpisivanje ugovora sa gradskim preduzećima, sportskim centrima, Zoološkim vrtom, kulturnim institucijama grada i drugim subjektima u kojima će porodice moći da ostvare popuste.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Da li ste primetili da je započeta gasifikacija u naseljima na levoj obali?

    Predstojećeg vikenda u Padinskoj potpisivanje peticije za bolje uslove života