in

Još jedan slučaj: Leš izujedali psi lutalice

Psi lutalice izujedali leš nepoznate osobe u Borči
Psi lutalice izujedali leš nepoznate osobe u Borči

Telo za sada nepoznatog muškarca u početnoj fazi raspadanja pronađeno je juče u jednom od kanala Vizelj na teritoriji naselja Borča. Leš, koji su izujedali psi lutalice, pronašao je slučajni prolaznik.

Kako na telu preminulog čoveka nema vidljivih povreda, policija sumnja da je on umro prirodnom smrću.

„Prolaznik je primetio da se na obali kanala skupilo dosta kučića. Prišao je da vidi šta životinje razvlače i ugledao poluraspadnuto i izgriženo telo“.

Hitna pomoć je mogla konstatovati smrt nepoznatog muškarca srednjih godina. Pretpostavlja se da je umro pre nekoliko dana i za sad nema povreda koje bi ukazale na nasilnu smrt.

Kako je lokacija gde je pronađeno telo dosta nepristupačna i dalako od prvog naseljenog mesta prava je sreća da nije prošlo više vremena u pronalaženju leša. Prilog ovome govori i to da je Hitna pomoć imala poteškoća da pronađe lokaciju jer se do iste može doći samo zemljanim putem uz kanal koji najčešće koriste poljoprivrednici, lovci i ribolovci.

Telo muškarca prebačeno je na Institut za sudsku medicinu, gde će biti utvrđen tačan uzrok smrti, kao i identitet preminulog.

Da se podsetimo, ovo je drugi slučaj u kratkom vremenskom periodu da su se lešom čoveka hranili psi lutalice.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Zapevajmo, braćo mila, ovu pesmu svi!

    Borča bez ženske fudbalske ekipe

    Borča bez ženske fudbalske ekipe