Jaka oluja praćena kišom i snažnim vetrom nije zaobišla levu obalu - www.lobi-info.rs

Jaka oluja praćena kišom i snažnim vetrom nije zaobišla levu obalu

2 minuta za čitanje
Jaka oluja praćena kišom i snažnim vetrom nije zaobišla levu obalu

Levu obalu Dunava je sinoć pogodila jaka oluja sa pljuskovima i snažnim vetrom koji je nemilosrdno rušio drveće. Ulice su u trenutku bile poplavljene, neki građani bez struje a saobraćaj na Zrenjanincu odvijao se otežano.

Zamračilo se nebo nad levom obalom Dunava donoseći oluju praćenu obilnim padavinama i jakim vetrom, izazivajući opšti haos.

Jak pljusak za samo nekoliko minuta poplavio je ulice leve obale najavljujući gužvu u saobraćaju, koja je bila zapažena na Pančevačkom mostu i Zrenjaninskom putu.

Usled oluje, došlo je do prekida struje u Jabučkom i Glogonjskom Ritu i Kovilovu.

Zbog nevremena praćenog olujom, grmljavinom i jakim pljuskom, došlo je do kvara na visokom naponu. U Glogonjskom Ritu ekipe su još na terenu. Saniraju problem“, kažu u Elektrodistribuciji Beograd

Podaci govore da je palo oko 20 litara kiše po metru kvadratnom ali to nije više od proseka, i da su za ovo doba godine pljuskovi normalna pojava, a da ih je bilo i prethodnih dana.

Za danas meteorolozi najavljuju takođe kišu, ponegde sa gradom i većom količinom padavina, koja će trajati kratko. Maksimalna temperatura danas biće 24 stepena a minimalna 14.

JKP Zelenilo Beogrrad pozvalo je sve građane da se jave dežurnoj službi ukoliko su oborena i oštećena stabla drveća koja mogu naneti materijalnu štetu ili ugroziti život.Svi građani mogu se javiti na telefon dežurne službe 2650-683.

Leave a Reply

Čak devet izgorelih gradskih autobusa u poslednjih 6 meseci - 2014
Prethodna priča

Čak devet izgorelih gradskih autobusa u prethodnih 6 meseci!

Izbeglički kamp u Krnjači
Sledaća priča

Sajmon Henšo posetio kolektivni centar u Krnjači

Poslednje od Vesti