Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

HIT! Građani Sebeša spremili prase za predsednika opštine

u Društvo od

Građani Sebeša su u znak zahvalnosti juče dočekali predsednika opštine Palilula Aleksandra Jovičića sa prasetom na ražnju jer im je asfaltirana ulica.

Naime, nekoliko žitelja skupilo se ranom zorom, te su na roštilj bacili prasence da proslave što konačno dobijaju asfaltirani put i počaste predsednika opštine.

– Jovičić je juče pre podne otišao da obiđe početak na radova na asfaltiranju jedne ulice, a imao je šta da vidi. Meštani ga dočekali sa prasetom koje se još uvek vrtelo na ražnju! Kažu, da ga počaste i zahvale se jer im je opština nakon 40 godina konačno asfaltirala ulicu. Videlo se da je čovek potpuno zatečen, ali naravno pozitivno. Svima je bio simpatičan ovaj gest stanovnika tog dela Borče – ispričao je za “Alo!” jedan od građana koji je prisustvovao juče ovoj nesvakidašnjoj sceni.

Zanimljivo:  Bukti požar kod kanala Sebeš, u blizini Velikog blata

Inače, u pitanju je ulica Popova bara Nova 2 na Sebešu, koja je duga oko 200 metara, a koja broji deset kuća.

– Iako smo zahtev za asfaltiranje podneli još pre deset godina, evo do sada nam niko nije ni odgovorio – naveo je jedan od meštana.

Kako je najavljeno u opštini Palilula, to je prva od ukupno 32 ulice na paliluli koje će biti asfaltirane do kraja godine.

Sudeći prema ovom gestu ovo je tek prvo prase za našeg predsednika!

Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Društvo

Idi na Vrh