Glasanje za projekte „Da se radi i gradi po tvom” još samo danas - www.lobi-info.rs

Glasanje za projekte „Da se radi i gradi po tvom” još samo danas

1 minut za čitanje
1

Beograđani imaju vremena još samo danas, da glasaju za projekte koje će opštine i grad da sprovedu u narednom periodu u okviru projekta „Da se radi i gradi po tvom”.

U prvom krugu glasanja, bio je odličan odziv građana, a pristiglo je čak 23.000 ideja. One su bile vrlo konkretne, kreativne, a dosta predloga se odnosilo na projekte koje grad već sprovodi ili su u planu za ovu i naredne godine.

Još danas traje drugi krug glasanja, tako da građani imaju još malo vremena da glasaju za projekte – istakao je glavni urbanista Milutin Folić.

On je ponovio da je Grad Beograd u ovu svrhu izdvojio dvesta miliona dinara, a da su gradske opštine izdvojile po deset miliona dinara. Cilj je, kako je naveo, da se građani više uključe u odlučivanje o tome kako će grad Beograd da izgleda.

„Grad pripada njegovim građanima i zato je važno da upravo oni odluče u koju svrhu ćemo izdvojiti novac iz budžeta. Nakon što sutra saopštimo rezultate glasanja, počećemo sa procedurom sprovođenja projekata koji su dobili najveći broj glasova“ – zaključio je Folić.

Iskoristite vreme do ponoći da glasate za projekte sa leve obale, koji su u prvom krugu bili vodeći projekti od svih pristiglih.

1 Comment

  1. Bilo bi dobro,da se nekako prekriju kanali duž glavnog puta u Krnjači da nam deca ne udišu smrdljiva isparenja ako nemaju za pravu kanalizaciju.nekoliko parkova ne bi škodilo,jer osim ovog kod crkve nema ni jedan pravi,a i on se nalazi pored smrdljivom kanala,a to okruženje priznaćete ne pogoduje dečjem zdravlju.Hvala

Ostavite odgovor

Prethodna priča

Sve gradske službe na terenu, tvrde gradski čelnici

Sledaća priča

Ukoliko ne očistite sneg ispred dvorišta i ulaza, slede kazne

Poslednje od Vesti