Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Glasanje za projekte „Da se radi i gradi po tvom” još samo danas

u Vesti od

Beograđani imaju vremena još samo danas, da glasaju za projekte koje će opštine i grad da sprovedu u narednom periodu u okviru projekta „Da se radi i gradi po tvom”.

U prvom krugu glasanja, bio je odličan odziv građana, a pristiglo je čak 23.000 ideja. One su bile vrlo konkretne, kreativne, a dosta predloga se odnosilo na projekte koje grad već sprovodi ili su u planu za ovu i naredne godine.

Još danas traje drugi krug glasanja, tako da građani imaju još malo vremena da glasaju za projekte – istakao je glavni urbanista Milutin Folić.

On je ponovio da je Grad Beograd u ovu svrhu izdvojio dvesta miliona dinara, a da su gradske opštine izdvojile po deset miliona dinara. Cilj je, kako je naveo, da se građani više uključe u odlučivanje o tome kako će grad Beograd da izgleda.

“Grad pripada njegovim građanima i zato je važno da upravo oni odluče u koju svrhu ćemo izdvojiti novac iz budžeta. Nakon što sutra saopštimo rezultate glasanja, počećemo sa procedurom sprovođenja projekata koji su dobili najveći broj glasova” – zaključio je Folić.

Iskoristite vreme do ponoći da glasate za projekte sa leve obale, koji su u prvom krugu bili vodeći projekti od svih pristiglih.

Povezane teme:

1 komentar

  1. Bilo bi dobro,da se nekako prekriju kanali duž glavnog puta u Krnjači da nam deca ne udišu smrdljiva isparenja ako nemaju za pravu kanalizaciju.nekoliko parkova ne bi škodilo,jer osim ovog kod crkve nema ni jedan pravi,a i on se nalazi pored smrdljivom kanala,a to okruženje priznaćete ne pogoduje dečjem zdravlju.Hvala

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Poslednje iz Vesti

Idi na Vrh