in

OPET sudar i gužva na Pančevcu

Gužva na Pančevcu
Gužva na Pančevačkom mostu

Kod Pančevačkog mosta jutros oko 9 h došlo je do saobraćajnog udesa u kojem su povređena dva muškarca. Ovo je četvrti udes za dve nedelje što ukazuje na alarmantno stanje na našem Pančevcu koji vapi za nekom boljom regulacijom.

Drama na Pančevačkom mostu se nastavlja na nesreću građana leve obale Dunava, koji već duže vreme svojim nezadovoljstvom traže bolju regulaciju saobraćaja.

Prvi udes dogodio se u Bulevaru despota Stefana ispod Pančevačkog mosta, u kojem je povređen muškarac (28), motociklista koji je zadobio povredu levog lakta i podlaktice i desnog skočnog zgloba.

U drugoj nesreći koja se dogodila na Pančevačkom putu samo 17 minuta kasnije (9.16) vozač star 55 godina istegnuo je vrat i prevežen je u Urgentni centar.

Mi smo građani neke druge kategorije

Učesnici u saobraćaju ogorčeni su zbog dešavanja i situacije na Pančevačkom mostu jer svakodnevno preživljavaju pravu dramu i zahtevaju da se konačno uvede red.

„Ovo je strašno da strašnije ne može da bude! I rešenje ne postoji i nece ga ni biti! Smatramo se građanima neke druge kategorije, koji zive u nekom drugom gradu ili sta?! Sramota beogradskih vlasti na prvom mestu pa onda i dalje”, kaže naša čitateljka Sanja.

Na ugroženu bezbednost Pančevačkog mosta apelovali smo više puta i dok se nadležni još uvek svađaju oko odgovornosti za most, katastrofalne nesreće se i dalje dešavaju i dešavaće se dok je Pančevački most svačiji i ničiji a bezbednost ugrožena.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    PKB prodaje građevinsko zemljište u Borči

    PKB prodaje građevinsko zemljište u Borči

    Grade se „šnel štrase“ od Kineskog mosta do Zrenjanina - 2014

    Grade se „šnel štrase“ od Kineskog mosta do Zrenjanina