Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Dom zdravlja na Paliluli poseduje najviši stepen kvaliteta

Dom zdravlja na Paliluli poseduje najviši stepen kvaliteta

u Vesti od
Tara – T2

Doma zdravlja dr Milutin Ivković-Palilula dobio je Akreditaciju najvišeg stepena kvaliteta koju je uručila Ministarka zdravlja Prof dr Slavica Đukić- Dejanović. Akreditacija je dodeljena na period od sedam godina.

U domu zdravlja dr Milutin Ivković-Palilula, održana je svečanost povodom dodele setifikata o Akreditaciji kojom je završena uspešno poslovna godina. Pored Akreditacije slavilo se i 60 godina od osnivanja Doma zdravlja.

Tom prilikom direktorka Doma zdravlja dr Slavica Kalezić-Milošević je uručila zahvalnice zaslužnim penzionerima za doprinos razvoju zdravstvene ustanove i unapređenju zdravstvene zaštite na opštini Palilula.

Zahvalnice su uručene i najistaknutijim pojedincima i službama koji su svojim radom doprineli da se Akreditacijski proces ovako uspešno završi.

Dom zdravlja na Paliluli poseduje najviši stepen kvalitetaDom zdravlja na Paliluli poseduje najviši stepen kvalitetaDom zdravlja na Paliluli poseduje najviši stepen kvaliteta

 

Zanimljivo:  Droga kao motiv za ubistvo taksiste iz Borče

 

 

 

Dom zdravlja „Dr Milutin Ivković“-Palilula je osnovan 24.04.1953. godine sa zadatkom da obezbedi kvalitetnu primarnu zdravstvenu zaštitu za stanovnike opštine Palilula koja se prostire na 447km².

Dom Zdravlja broji 25 zdravstvenih stanica i ambulanata sa oko 800 zaposlenih u timskom radu sa misijom obezbeđenja adekvatne zdravstvene zaštite građanima na opštini Palilula.

Čestitamo stručnom timu Dom zdravlja Palulula koji je zaslužana za Akreditaciju na sedam godina i time zasluženo poneo titulu Doma za ponos. Nadamo se da će sledećih sedam godina preventivnim zdravstvenim radom unaprediti i očuvati zdravlje sugrađana leve obale Dunava.

Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Vesti

Idi na Vrh