in

Deo Koteža dobija vodu u 21. veku

Oko 55 domaćinstava u Kotežu za dve do tri nedelje, dobiće vodu i imaće sigurno snabdevanje, izjavio je juče gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

Obilazeći radove u Ribarskoj ulici u Kotežu, koje izvode radnici BVK, Mali je rekao novinarima da su oni deo plana i strategije da u narednih 10 godina svaka kuća u Beogradu dobije priključak na vodu i kanalizaciju, kao i asfalt.

– To je jedini način da pokažemo da razmišljamo o svim delovima Beograda pođednako i da nam je svaki građanin važan – istakao je Mali.

Gradonačelnik je najavio i da će naredne godine u tom delu početi izgradnja kanalizacione mreže, dodajući da je cilj nadležnih da svim građanima Beograda isti životni standard.

kotez-mali-2016-02

– Čuli smo šta građanima treba i polako pravimo planove da jedan po jedan njihov problem, koji decenijama nisu rešavani, mi rešimo – rekao je Mali.

Nakon radova u Ribarskoj, dodao je, 250 kuća će imati legalan priključak na vodu.

Niko nije dolazio u Kotež 20 godina da obiđe građane, a da je aktuelnoj gradskoj vlasti važno da čuju mišljenje, sugestije i kritike građana, rekao je na kraju gradonačelnik Beograda.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Seo za sto, poručio piće pa umro u kafani

    Povređen labud u Borči, LOBI, izvor: novosti.rs

    Humani sugrađani spasli život labudu