in

Seo za sto, poručio piće pa umro u kafani

Smrt u kafani „Bitolj“ juče na Zrenjaninskom putu u Krnjači. Miki (66) bio stalni gost, Hitna pomoć pokušala reanimaciju, ali nesrećnom čoveku nije bilo pomoći.

Muškarac poznat pod nadimkom Miki (66), iznenada je preminuo juče u kafani „Bitolj“ na Zrenjaninskom putu u Krnjači.

Iako su zaposleni i gosti lokala reagovali odmah nakon što se čovek srušio i pozvali Hitnu pomoć, lekari su samo mogli da konstatuju smrt. Najverovatnije, stalnog posetioca kafane pokosio je infarkt.

– Miki je bio rado viđen gost u našem lokalu – vidno potresen događajem rekao nam je vlasnik „Bitolja“ Aleksandar Milenković. – Skoro svakog jutra dolazio je baš kod nas da popije prvu kafu i prelista novine. Umeo je i da popije, ali nikada nije ni u čemu preterivao. Svi smo u šoku, a porodici je najteže. Potpuno su slomljeni.

Prema rečima konobara, koje su zatekli novinari Novosti u kafani, oni nisu bili prisutni u trenutku nesreće, ali su im kolege iz prve smene prepričale događaj.

– Ušao je i seo za svoj sto. Naručio je vinjak, a onda se samo srušio. Svi su pritrčali da pomognu, i naše kolege i nekoliko gostiju koji su bili tu. Shvatili su da čovek ne diše. Hitna pomoć stigla je vrlo brzo, pokušali su reanimaciju, ali nije bilo pomoći – prepričava jedan od zaposlenih.

S obzirom na to da je smrt nastupila na javnom mestu, bila je pozvana i policija, ali je uviđaj brzo završen.

Dobar čovek i drug

Kako je rekao vlasnik kafane Aleksandar Milenković, Miki je bio veliki čovek i drug i u Krnjači ga je veliki broj meštana poštovao. Uglavnom je dolazio sam, baš kao juče ujutru.

– Ovo je strašna tragedija, nadam se da se nikada neće ponoviti – kaže Milenković. – Naš kolektiv nastoji da pomogne Mikijevoj porodici koliko god bude mogao. Na raspolaganju smo im za sve što treba. Toliko mu dugujemo.

Izvor: Novosti

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Večeras u Borči književno veče i predstavljanje knjige „Ošibana na nišanu“

    Deo Koteža dobija vodu u 21. veku