in

Dečak iz Koteža srećom prošao samo sa ogrebotinama

Četvorogodišnji dečak, koji je juče po podne pao, sa trećeg sprata zgrade u Kotežu, pukom srećom, prošao je bez težih posledica i povreda.

Dečak je pao sa trećeg sprata u naselju Sutjeska u Kotežu. Nakon toga nalazio se u svesnom stanju. Bio je bez vidljivih povreda, a prevezen je odmah kolima pedijatrijske ekipe u Urgentni centar.

Dečakov pad je, po svemu sudeći, ublažio najpre udarac u obližnje drvo, a potom i u ogradu.

Čula sam neku vrisku, nisam znala o čemu se radi, odmah sam istrčala napolje i videla dečaka kako leži na ogradi. Tek posle sam ga prepoznala – ispričala je komšinica.

Dečakova komšinica Aleksanda i njena prijateljica odmah su krenule u pomoć. Uz mnogo muke uspele su da ga skinu sa ograde i odvedu do njenog stana. Odmah su pozvale Hitnu pomoć.

Tata mu je otišao u obližnju prodavnicu, a on se valjda uplašio kada je video da su vrata zaključana. Obuo je čizmice, ogrnuo se ćebetom i krenuo do prozora… – još u šoku priča Aleksandra.

Na sreću dečak nije imao nekih vidljivih povreda, uglavnom poderotine i oguljotine, bio je potpuno svestan. Pošto je bio blatnjav, spasiteljke su ga presvukle i utoplile dok nisu došli lekari Hitne pomoći.

Komšije kažu da je ovaj dečak veseo i radoznao, non-stop negde jurca, a zna i da baca igračke kroz prozor. Srećom, sve se dobro završilo, a i lekari kažu da će biti sve u redu.

Posle pregleda u Urgentnom centru, dečak je prebačen na dalje preglede u Dečju kliniku u Tiršovu.

Foto: Blic

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Bilo je 66 gradonačelnika Beograda, dva puta žene

Meštani Besnog foka objavili da povoljno prodaju deponiju!