Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Dečak iz Koteža srećom prošao samo sa ogrebotinama

u Vesti od

Četvorogodišnji dečak, koji je juče po podne pao, sa trećeg sprata zgrade u Kotežu, pukom srećom, prošao je bez težih posledica i povreda.

Dečak je pao sa trećeg sprata u naselju Sutjeska u Kotežu. Nakon toga nalazio se u svesnom stanju. Bio je bez vidljivih povreda, a prevezen je odmah kolima pedijatrijske ekipe u Urgentni centar.

Dečakov pad je, po svemu sudeći, ublažio najpre udarac u obližnje drvo, a potom i u ogradu.

Čula sam neku vrisku, nisam znala o čemu se radi, odmah sam istrčala napolje i videla dečaka kako leži na ogradi. Tek posle sam ga prepoznala – ispričala je komšinica.

Dečakova komšinica Aleksanda i njena prijateljica odmah su krenule u pomoć. Uz mnogo muke uspele su da ga skinu sa ograde i odvedu do njenog stana. Odmah su pozvale Hitnu pomoć.

Tata mu je otišao u obližnju prodavnicu, a on se valjda uplašio kada je video da su vrata zaključana. Obuo je čizmice, ogrnuo se ćebetom i krenuo do prozora… – još u šoku priča Aleksandra.

Na sreću dečak nije imao nekih vidljivih povreda, uglavnom poderotine i oguljotine, bio je potpuno svestan. Pošto je bio blatnjav, spasiteljke su ga presvukle i utoplile dok nisu došli lekari Hitne pomoći.

Zanimljivo:  Jutros na Pančevačkom putu pronađeno beživotno telo

Komšije kažu da je ovaj dečak veseo i radoznao, non-stop negde jurca, a zna i da baca igračke kroz prozor. Srećom, sve se dobro završilo, a i lekari kažu da će biti sve u redu.

Posle pregleda u Urgentnom centru, dečak je prebačen na dalje preglede u Dečju kliniku u Tiršovu.

Foto: Blic

Povezane teme:

1 komentar

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Vesti

Idi na Vrh