Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Danas Beograd bira novog gradonačelnika

u Vesti od
Tara – T2

Sednica Skupštine grada na kojoj će biti izabran 67. gradonačelnik Beograda počela je u 10.15, a već sat ranije krenulo je okupljanje građana na potezu od Glavne pošte u Takovskoj do Trga Nikole Pašića.

Međutim, posle samo par minuta određena je pauza kako bi komisija završila sa radom povodom ostavki koje su podneli pojedini odbornici, između ostalih Siniša Mali i Aleksandar Antić.

Oni, naime, zbog obaveza na svojim funkcijama u Vladi Srbije neće biti u mogućnosti da budu i poslanici u gradskoj Skupštini.

U masi među okupljenima na Trgu Nikole Pašića nisu vidljivi nikakvi transparenti, ni poruke, ali kako su nam rekli, radi se o članovima i simpatizerima Srpske napredne stranke koji su “došli da daju podršku budućem gradonačelniku”.

Zanimljivo:  Inicijativa "Mame su zakon" najavila novi protest u subotu

Da se radi o simpatizerima naprednjaka bilo je jasno kada je na sednicu stigao Dragan Đilas kojeg su dočekali zvižducima i povicima “ua”.

Na drugoj strani, kada je pristigla delegacija SNS, na čelu sa kandidatom za gradonačelnika dr Zoranom Radojičićem, okupljeni su ih dočekali ovacijama, a mnogi su hteli samo da mu stisnu ruku.

Izgleda da okupljeni građani danas imaju slobodan dan.


Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Vesti

Idi na Vrh