in

Đaci generacije dobili putovanje na Krf

Najbolji palilulski osnovci, đaci generacije boraviće od 18-28. avgusta na Krfu u organizaciji pravoslavnog časopisa za decu “Svetosavsko zvonce” i Gradske opštine Palilula. Naši najbolji đaci generacije nagrađeni su za svoj trud i rad nagradnim putovanjem na Krf gde će uživati u prelepom ostrvu koje nosi bogatu istoriju. Ostrvo je oplemenjem brojnim spomenicima, od kojih je jedan od značajnijih spomenik stradanja srpskih vojnika u I svetskom ratu, na ostrvu Vido. U duhu istorije putovanje nosi ime “Stopama naših predaka”, putovanje je zabavno-edukativnog karaktera i uključuje brojne kreativne radionice i obilazak kulturno-istorijske baštine Krfa. Učenici kreću na Krf 18. avgusta a organizovan je i ispraćaj ispred Saborne crkve, gde će prisustvovati Njegova svetlost patrijarh srpski gospodin Irinej i predsednik Gradske opštine Palilula Stojan Nikolić.

Najbolji palilulski osnovci, đaci generacije, boraviće od 18. do 28. avgusta na Krfu u organizaciji pravoslavnog časopisa za decu „Svetosavsko zvonce” i Gradske opštine Palilula.

Naši đaci generacije nagrađeni su za svoj trud i rad putovanjem na Krf gde će uživati u prelepom ostrvu koje nosi bogatu istoriju.

Ostrvo je oplemenjem brojnim spomenicima od kojih je jedan od značajnijih spomenik stradanja srpskih vojnika u I svetskom ratu, na ostrvu Vido.

Srpska kuca na Krfu

U duhu istorije putovanje nosi ime „Stopama naših predaka”. Putovanje je zabavno-edukativnog karaktera i uključuje brojne kreativne radionice i obilazak kulturno-istorijske baštine Krfa.

Učenici kreću na Krf 18. avgusta a organizovan je i ispraćaj ispred Saborne crkve gde će prisustvovati Njegova svetlost patrijarh srpski gospodin Irinej i predsednik Gradske opštine Palilula Stojan Nikolić.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Zabrana kupanja: Voda u Dunavu bakteriološki neispravna - 2014

    Divlje plaže neobezbeđene a voda u Dunavu bakteriološki neispravna

    Omladinski fudbalski klub PKB plasirao se u Prvu beogradsku ligu