Omladinski fudbalski klub PKB plasirao se u Prvu beogradsku ligu - www.lobi-info.rs

Omladinski fudbalski klub PKB plasirao se u Prvu beogradsku ligu

2 minuta za čitanje
Omladinski fudbalski klub PKB se plasirao u prvu Beogradsku ligu

Omladinski tim FK PKB pobedom u poslednjem kolu protiv Crvene Zvezde iz Malog Mokrog Luga plasirao se u Prvu beogradsku ligu. Posle osvojenog pehara i prvog mesta na rang listi u protekloj sezoni, od jeseni omladinci će biti u društvu prvoligaša.

Omladinski fudbalski klub PKB plasirao se u viši krug takmičenja i time postigao veliki uspeh a jesen će dočekati u društvu prvoligaša Zemuna, Čukaričkog, Voždovca i ostalih ekipa.

Plasmanom u viši rang takmičenja postigli smo istorijski uspeh i na taj način zasenili prvi tim FK PKB, koji se trenutno nalazi na sedmom mestu Druge beogradske lige. To će biti dobra reklama za naš klub, a imaćemo i više mladih igrača početnika“, izjavio je Goran Janjić Janke, trener omladinske selekcije, kadeta i pionira u FK PKB.

Takođe se zahvalio na podršci Sportskom društvu PKB i njegovom predsedniku Milisavu Đorđeviću, kao i potpredsedniku kluba Draganu Palibrku.

Tim koji je postigo veliki uspeh je sledeći: Bojan Janković, Uroš Živković, Bojan Mrđen, Miloš Mrđen, Aca Jovanović, Nemanja Lozo (kapiten), Vlada Stefanović, Miloš Stojanovski, Nikola Aničić, Vlada Zdravković, Nikola Jovanović, Pavle Spasić, Borko Tuba, Ivan Nedić, Stefan Stojkov, Ognjen Nikolić, Danilo Vidanović i Nikola Janković.

Pobeda naših omladinaca proslavljena je na stadionu u Padinskoj Skeli a pehar ih očekuje u septembru, kada počinje jesenji deo fudbalskog prvenstva.

Leave a Reply

Prethodna priča

Đaci generacije dobili putovanje na Krf

Kreativne i likovne radionice za mališane u Padinskoj Skeli
Sledaća priča

Kreativne i likovne radionice za mališane u Padinskoj Skeli

Poslednje od Najnovije sportske vesti