in

Kreativne i likovne radionice za mališane u Padinskoj Skeli

Kreativne i likovne radionice za mališane u Padinskoj Skeli

U prostoru biblioteke „Dr Milutin Bojić“ u Padinskoj Skeli svakog četvrtka se održavaju kreativne i likovne radionice za decu predškolskog uzrasta i učenika nižih razreda osnovne škole.

Ogranak matične biblioteke „Dr Milutn Bojić“ u Padinskoj Skeli raspolaže sa 10.000 naslova a od početka ove godine u blblioteku je učlanjeno oko 800 čitalaca svih uzrasta.

Književni fond se redovno obnavlja i svake godine obogaćuje novim izdanjima a u prostoru biblioteke održavaju se i kreativne radionice.

Sa najmlađim mališanima se obrađuju različite teme, mahom iz svakodnevnog života i uveku su različite.

Pored kreativne radionice održava se i likovna radionica pod nazivom „Hajde da putujemo u čarobni svet znanja“ svakog četvrtka od 12-13 h.

Pored toga što učestvuju u radionicama, mališani su česti posetioci biblioteke čitave nedelje kada dolaze da gledaju slikovnice, čitaju ili crtaju.

Tokom raspusta, u biblioteci „Dr Milutin Bojić“ biće i organizovane pozorišne predstave, radionice u okviru koje će deca svoju kreativnosti izraziti kroz rad sa plastelinom i glinom, nakon čega će biti i priređena izložba radova.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Omladinski fudbalski klub PKB plasirao se u Prvu beogradsku ligu

Četiri sorte PKB pšenice priznate u Evropskoj uniji